Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Μοναδικά έπαθλα* στο Europa League!

bwin - Μοναδικά έπαθλα* στο Europa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/9/2024 11:14
Με έντονο το ευρωπαϊκό τους παρελθόν, Λυών και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στην έδρα της πρώτης, σε ματς για την 1η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

bwin- Σούπερ προσφορά* στο Europa League!

Με τον πήχη ψηλά

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στη νέα μορφή του Europa League ως κάτοχος του Conference League και σίγουρα ο πήχης έχει τοποθετηθεί ψηλά! Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν την ευρωπαϊκή τους πορεία στη League Phase από την έδρα της Λυών και με στόχο να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Άλλωστε πέρσι μόλις, απέδειξαν πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε ιδανικά την πορεία προς την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος, με τρεις νίκες στη σειρά, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ισοπαλία χωρίς γκολ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Παναιτωλικό και ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πρώτη φορά την γαλλική ομάδα τη σεζόν 1963-64 για το Κύπελλο Κυπελλούχων, ενώ η τελευταία καταγράφηκε το 2005-06 για τους ομίλους του Champions League. Η «παράδοση» είναι υπέρ της Λυών με τέσσερις νίκες, έναντι δύο των Πειραιωτών. Κανένα ματς δεν ολοκληρώθηκε ισόπαλο! Στο 3.80 η απόδοση στην bwin, να νικήσει ο Ολυμπιακός.bwin- Build A Bet* Παρολί & Ενισχυμένες Αποδόσεις!

Ευρωπαϊκή επιστροφή

Μετά το 2022 και με μία έντονη διετία που έφτασε ακόμα και να μάχεται για την παραμονή στη Ligue1, η Λυών επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι “Gones” πέρσι τερμάτισαν στην 6η θέση, ενώ φέτος πραγματοποιούν κακό ξεκίνημα με μόλις μία νίκη σε πέντε αγώνες του γαλλικού πρωταθλήματος. Στόχος αποτελεί η νίκη που θα τους δώσει την απαραίτητη ώθηση και θα διώξει την γκρίνια. Μόνο στο 0-0 στην έδρα της Λανς δεν δέχτηκε γκολ η Λυών. Σε απόδοση 2,90 στην bwin να σημειωθούν περισσότερα από 3,5 γκολ στον αγώνα.
  
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ  
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ