Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Μοναδικά έπαθλα* στο Europa League!

bwin - Μοναδικά έπαθλα* στο Europa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/9/2024 17:01
Απόψε ξεκινά η ευρωπαϊκή «περιπέτεια» του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League. Ο Πρωταθλητής Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη.

bwin- Σούπερ προσφορά* στο Europa League!

Με «φόρα» στην Ευρώπη

Απόψε κάνει πρεμιέρα στη League Phase του Europa League ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη τη Γαλατάσαραϊ. Ο Πρωταθλητής Ελλάδας βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ, καθώς είναι μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Μοναδική του απώλεια η ισοπαλία στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό. Αυτό ήταν και το μοναδικό ματς που οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν βρήκαν δίχτυα. Ο «δικέφαλος» σκόραρε πέντε από τα έντεκα γκολ του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα από το 60ο λεπτό κι έπειτα. Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 3 γκολ είναι ο Στέφαν Σβαμπ και κορυφαίος δημιουργός του ο Κίριλ Ντεσπόντοφ με 3 ασίστ. Σε απόδοση 2.20 στην bwin, η διπλή ευκαιρία να έρθει ισόπαλος ο αγώνας ή να νικήσει ο ΠΑΟΚ.bwin- Build A Bet* & Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Europa League!

Με… όνειρο την κατάκτηση του Europa

Με ρόστερ επιπέδου Champions League, η Πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατάσαραϊ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και κάνει όνειρα ακόμα και για την κατάκτηση της κούπας του Europa League! H Γαλατά κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα σε μία «τρελή» κούρσα με τη Φενερμπαχτσέ. Τα «λιοντάρια» έφτασαν τους 102 (!) βαθμούς σκοράροντας 92 φορές, ενώ με 26 γκολ παθητικό είχαν την καλύτερη άμυνα. Φέτος ξεκίνησαν εξίσου εντυπωσιακά στη τουρκική Σούπερ Λιγκ, με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες και τέρματα 20 υπέρ και 5 κατά! Στο πιο πρόσφατο ματς επικράτησε 3-1 εκτός της Φενέρ, όντας η απόλυτη κυρίαρχός του ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης! Σημαντική απώλεια η αποχώρηση του Κερέμ Ακτούρκογλου, ωστόσο στην επίθεση προστέθηκε ο Βίκτορ Οσιμέν ως δανεικός από τη Νάπολι. Στο 2.05 η Ενισχυμένη Απόδοση στην bwin να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 γκολ στον αγώνα.
  
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ