Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Έξω οι Μασούρας-Μαρτίνς, με Ρέτσο και τρεις «μικρούς» στη Λυών

Ολυμπιακός: Έξω οι Μασούρας-Μαρτίνς, με Ρέτσο και τρεις «μικρούς» στη Λυών

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/9/2024 10:29
Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Γαλλία για την πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Λυών, με τον Ρέτσο τελικά να βρίσκεται μέσα σε αυτήν όπως και οι Μουζακίτης, Μπακούλας και Κωστούλας.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ θέλουν να ξεκινήσουν θετικά την πορεία τους και στο Γιουρόπα, δίνοντας βέβαια ένα δύσκολο παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική της League Phase.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήξερε πως δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μασούρα και Μαρτίνς που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όμως τελικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ρέτσος του οποίου η συμμετοχή ήταν αμφίβολη.

Παράλληλα ο Βάσκος τεχνικός πήρε μαζί τους και τρεις παίκτες από την ομάδα Νέων και συγκεκριμένα τους Μουζακίτη, Μπακούλα και Κωστούλα.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόι, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Εσε, Μουζακίτης, Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.