Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/9/2024 00:02
Στο «Ali Sami Yen» η Γαλατασαράι υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του League Phase του Europa League. Πρόκειται για μια από τις πολυαναμενόμενες αναμετρήσεις της πρεμιέρας, μιας και τόσο η Γαλατασαράι όσο και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και θέλουν να αρχίσουν την πορεία τους με θετικό αποτέλεσμα για να βάλουν τις βάσεις προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στη νοκ άουτ φάση του θεσμού.

Ο άσος της Γαλατασαράι προσφέρεται στο 1,54** και το διπλό του ΠΑΟΚ στο 5,91** την πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ' ένα αθλητικό γεγονός. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Στη σπουδαία αναμέτρηση Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ τα στατιστικά της Γαλατασαράι ως τώρα στη σεζόν είναι εντυπωσιακά, ενώ είναι και ομάδα με πλούσια παράδοση, αν κι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει τη δική του παρουσία στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει 3 φορές κόντρα σε ομάδες από την Τουρκία και είναι αήττητος, έχοντας 2 νίκες και μια ισοπαλία με 5-2 γκολ υπέρ του.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Η Γαλατασαράι και ΠΑΟΚ είναι ομάδες που έχουν επιδείξει επιθετικές αρετές ως τώρα στη σεζόν. Το ενδεχόμενονα σκοράρουν και οι δύο βρίσκεται στο 1,70** με το no goal στο 2,15**.

Η Γαλατασαράι δεν κατάφερε να μπει στο League Phase του Champions League καθώς στην προκριματική διαδικασία αποκλείστηκε από τη Γιούνγκ Μπόις. Η διοίκηση διατήρησε την εμπιστοσύνη της στον προπονητή Οκάν Μπουρούκ, ενώ έγιναν και αξιόλογες μεταγραφικές κινήσεις. Έτσι, παρά και την απώλεια του Σούπερ Καπ Τουρκίας, βρήκε τον τρόπο και σήκωσε κεφάλι και έχει 6 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της χώρας της. Προέρχεται από σούπερ εμφάνιση και νίκη με 3-1 επί της Φενέρμπαχτσε στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε ούτε εκείνος να πραγματοποιήσει το όνειρο της συμμετοχής του στο League Phase του Champions League, αλλά και η παρουσία του στο Europa League είναι μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, είναι φιλόδοξη ομάδα και θέλει να ξεπεράσει το πρώτο στάδιο και να παίξει στα νοκ άουτ. Το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου πατάει πολύ γερά στα πόδια του και τρέχει σερί 7 αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, με 6 νίκες και μια ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του, ο ΠΑΟΚ έκανε πάρτι στον Βόλο νικώντας με 4-1.

Το στοίχημα στο Europa League είναι απολαυστικό για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο. Η αλλαγή του φορμάτ έχει στόχο να κάνει τη διοργάνωση ακόμη πιο ανταγωνιστική και ήδη από την πρεμιέρα αναμένονται μεγάλες μάχες. Η πιθανότητα να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του θεσμού πληρώνει στο 3,65** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα δούμε στο Γαλατασαράι εναντίον ΠΑΟΚ, η Γαλατασαράι δεν έχει στο μάξιμουμ τον αμυντικό Γεσιλγιούρτ, τον μεσοεπιθετικό Ζιγές και τον φορ Ικάρντι, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις το να σκοράρει το 1ο γκολ ο ΠΑΟΚ δίνεται στο 3,30** (από 3,00), ενώ το να φτάσει πρώτος στα δύο γκολ ο ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 5,50** (από 5,00) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Κατηγορία: Europa League, Ετικέτες: ΠΑΟΚ, Γαλατασαράι,