Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά σε συμφωνία με τον Γιαζιτζί ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τη «Fanatik»

Κοντά σε συμφωνία με τον Γιαζιτζί ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τη «Fanatik»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/9/2024 15:49
Κοντά στην απόκτηση του Γιουσούφ Γιαζιτζί παρουσιάζει τον Ολυμπιακό τουρκικό δημοσίευμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται για ενίσχυση από την αγορά των ελεύθερων που κλείνει στις 29 Σεπτεμβρίου, καθώς το δημιουργικό πρόβλημα που παρουσιάζουν προβληματίζει πολύ, ειδικά μετά τις απώλειες βαθμών στη Stoiximan Super League με Παναιτωλικό και Άρη.

Ένα από τα ονόματα με το οποίο έχει συνδεθεί ο Ολυμπιακός και φαίνεται πως είναι έτοιμος αποκτήσει είναι ο Αλγερινός Άνταμ Ουνάς, που αγωνιζόταν στη Λιλ, αλλά άλλος ένας παίκτης που έμεινε ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα έχει απασχολήσει τους Πειραιώτες και η «Fanatik» τον παρουσιάζει μάλιστα σήμερα (24/9) μία... ανάσα από αυτούς.

Ο λόγος για τον Γιουσούφ Γιαζιτζί. Ο 27χρονος διεθνής Τούρκος, που τα τελευταία πέντε χρόνια ανήκει στη Λιλ, με την οποία πέρυσι μέτρησε 41 εμφανίσεις και 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ενδιάμεσα πάντως αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2021-22) και την Τραμπζονσπόρ (2022-23) που είναι και η ομάδα που τον ανέδειξε είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι και παρ' ότι έχει προτάσεις από Κρίσταλ Πάλας και Άστον Βίλα, αναμένεται να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση από πλευράς Πειραιωτών και μένει να φανεί αν το δημοσίευμα αληθεύει και αν τελικά θα αποκτήσουν έναν εκ των Ουνάς και Γιαζιτζί ή και τους δύο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.