Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Ποινή μιας αγωνιστικής στον Αλόνσο από την UEFA για απίθανο λόγο!

Παναθηναϊκός: Ποινή μιας αγωνιστικής στον Αλόνσο από την UEFA για απίθανο λόγο!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/9/2024 22:29
Ο Ντιέγκο Αλόνσο τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής από την UEFA, η οποία όμως έχει μονοετή αναστολή, με το λόγο να προκαλεί εντυπώσεις αφού ο Ισπανός τεχνικός «χρεώθηκε» τρεις φορές ως υπαίτιος για καθυστέρηση έναρξης αγώνα! Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA γνωστοποίησε τις ποινές για τα παιχνίδια των προκριματικών των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και σε αυτές εμπλέκονται Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τους «πράσινους», ο τεχνικός τους, Ντιέγκο Αλόνσο τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής με αναστολή. Ο λόγος; Ο Ουρουγουανός προπονητής «χρεώθηκε» σε τρία ματς για καθυστερημένη σέντρα του αγώνα, αφού έδινε οδηγίες στους παίκτες του για λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω. Ως αποτέλεσμα, θα πληρώσει 50 χιλ. ευρώ για τις ρεβάνς με Άγιαξ και Λανς, ενώ επειδή υπέπεσε στο παράπτωμα τρεις φορές καθώς είχε προηγηθεί και η ρεβάνς με την Μπότεφ Πλόβντιβ, τιμωρήθηκε και με ποινή μιας αγωνιστικής, η οποία βέβαια έχει μονοετή αναστολή.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να πληρώσει συνολικά πρόστιμα ύψους 129 χιλ. ευρώ για χρήση λέιζερ στα ματς με Άγιαξ κα Λανς αλλά και «ακατάλληλη συμπεριφορά ομάδας» λόγω των κίτρινων καρτών που συγκέντρωσαν οι παίκτες, καθώς και για καθυστερημένη έναρξη αγώνα στα δύο εντός έδρας ματς με τους Ολλανδούς και τους Γάλλους.

Τέλος, στον ΠΑΟΚ επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 26 χιλ. ευρώ για μπλοκάρισμα των διαδρόμων των θυρών του στην Τούμπα στο παιχνίδι απέναντι στη Μάλμε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.