Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελβετίας: Κέρδισε τη Βασιλεία και το σήκωσε η Ζυρίχη (video)

Κύπελλο Ελβετίας: Κέρδισε τη Βασιλεία και το σήκωσε η Ζυρίχη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2014 17:58
Με δύο γκολ του Μάριο Γαβράνοβιτς στην παράταση (100’, 114’) η Ζυρίχη κέρδισε με 2-0 την Βασιλεία στον τελικό του Κυπέλλου Ελβετίας και κατέκτησε το 8ο τρόπαιο στην ιστορία της!

Μπορεί πριν λίγες ημέρες η Βασιλεία να κέρδισε με 4-2 την Ζυρίχη για το πρωτάθλημα, ωστόσο η δεύτερη πήρε την εκδίκηση της στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς κέρδισε με 2-0 στην παράταση τους πρωτοπόρους του ελβετικού πρωταθλήματος και κατέκτησε το 8ο τρόπαιο στην ιστορία της στον θεσμό.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα της Ζυρίχης ήταν ο Μάριο Γαβράνοβιτς, ο οποίος με δύο τέρματα στην παράταση (100’, 114’) χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του για πρώτη φορά μετά το 2005!

Από την άλλη, η Βασιλεία μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο Γιουρόπα Λιγκ από τη Βαλένθια, δέχθηκε νέα «σφαλιάρα», χάνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο στον τελικό (πέρσι ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Γκρασχόπερς) και πλέον στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, όπου συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Με 9 παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η Βασιλεία, καθώς ο Σάουρο αποβλήθηκε στο 66’ ενώ το δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε και ο Σίο στο 99ο λεπτό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.