Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τον Ηρακλή ο Όγιος, ανέλαβε ο Παπαδόπουλος

Τέλος από τον Ηρακλή ο Όγιος, ανέλαβε ο Παπαδόπουλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2014 17:25
Τη λύση της συνεργασίας με τον Γκιγιέρμο Όγιος γνωστοποίησε σήμερα η ΠΑΕ Ηρακλής η οποία παράλληλα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Παπαδόπουλου μέχρι το τέλος της σεζόν. «Τιμή και πρόκληση ο Ηρακλής», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, καθώς ο Γκιγιέρμο Όγιος αποτέλεσε παρελθόν μετά τις δύο ήττες του «Γηραιού» στα πλει-οφ της Football League που έφεραν την ομάδα στην τελευταία 8η θέση της ειδικής βαθμολογίας με μόλις τρεις βαθμούς.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος συμφώνησε να αναλάβει τον Ηρακλή μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον 43χρονο τεχνικό να εκφράζει τη πίστη του πως θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ:

«Είναι μεγάλη μου τιμή να έρθω σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής και παράλληλα είναι μια μεγάλη πρόκληση να είμαι προπονητή σε αυτή την ομάδα. Θα τα δώσω όλα για αυτή την ομάδα, πιστεύω στον εαυτό μου και με σκληρή δουλειά και την συμπαράσταση όλων πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου».

«Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα, την έχω παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια και πιστεύω ότι ο Ηρακλής διαθέτει τους παίκτες για να πετύχουμε τον στόχο μας
», δήλωσε ο Παπαδόπουλος

Η ανακοίνωση για τον Ογιος

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον κ. Γκιγιέρμο Όγιος και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Και εκείνη της πρόσληψης του Παπαδόπουλου

«Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Νίκου Παπαδόπουλου ως προπονητή της ομάδας με βοηθό τον κ. Νίκο Καρύδα και γυμναστή τον κ. Νίκο Αμανατίδη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.