Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντζιος: «Σημαντική νίκη, είμαστε νέα ομάδα, ο κόσμος είναι η δύναμή μας»

Μάντζιος: «Σημαντική νίκη, είμαστε νέα ομάδα, ο κόσμος είναι η δύναμή μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/9/2024 22:29
Ο Άκης Μάντζιος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους ποδοσφαιριστές του, μετά τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι «κίτρινοι» παρουσιάστηκαν άριστα διαβασμένοι και εξουδετέρωσαν πλήρως τους αντιπάλους τους, με τον έμπειρο τεχνικό να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη της καριέρας του απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Eίναι μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά των παικτών, από την διάθεση και το πάθος τους. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται σε έναν μήνα από την έναρξη στο πρωτάθλημα… Κάναμε μια κακή εμφάνιση με τον ΟΦΗ και αντιδράσαμε. Ευχαριστώ τον κόσμο μας, είναι η δύναμή μας και μαζί θα πορευτούμε».

Για τη στήριξή του στον Μορόν:

«Αλίμονο αν δεν μπορούμε να στηρίξουμε έναν παίκτη μας. Τώρα βρίσκεται τα πατήματά του. Ο Μορόν είναι εδώ, είναι χαρούμενος. Και ο Μάνου είναι σημαντικός. Είχα πει πως είναι σημαντικό πως θα κάνει για πρώτη φορά προετοιμασία. Είμαστε μια καλή ομάδα. Υπομονή θέλει και να είμαστε ενωμένοι όλοι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.