Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αταλάντα-Κόμο με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson (23/9)

Αταλάντα-Κόμο με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson (23/9)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/9/2024 00:02
Στο «Gewiss Stadium» η Αταλάντα υποδέχεται την Κόμο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Serie A. Η Αταλάντα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, καθώς έδειξε στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της να πατάει δυνατά στα πόδια της. Είναι μια φιλόδοξη ομάδα με υψηλούς στόχους. Η Κόμο, πάλι, ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Ιταλίας 2024/25.

Ο άσος της Αταλάντα προσφέρεται στο 1,44** και το διπλό της Κόμο φτάνει στο 6,88** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ' ένα αθλητικό event. COMBO ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ BETSSON

Ενόψει της δυνατής αναμέτρησης Αταλάντα – Κόμο η Αταλάντα έχει στο πλευρό της τα στατιστικά και την παράδοση στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Έπειτα από 4 αγωνιστικές μετράει 2-0-2 με 8-8 γκολ (1-0-0, 3-2 γκολ εντός έδρας), ενώ η Κόμο 0-2-2 με 3-7 γκολ (0-1-2, 1-5 γκολ εκτός έδρας).

Στην παράδοση, η Αταλάντα έχει να επιδείξει 3 νίκες και μία ισοπαλία στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Κόμο. Σε 3 από τις 4 προηγούμενες συναντήσεις τους εμφανίστηκε Over 2,5 γκολ. Επίσης, στις 3 από τις 4 προηγούμενες φορές που αναμετρήθηκαν καταγράφηκαν goal/goal αποτελέσματα.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα ποδόσφαιρο στο live σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Στο Αταλάντα – Κόμο παρουσιάζεται φαβορί η επιλογή του ημίχρονο/τελικό: 1/1, η οποία προσφέρεται στο 2,15**.

Η Αταλάντα προέρχεται από ισοπαλία 0-0 εντός έδρας με την Άρσεναλ για την πρώτη αγωνιστική του League Phase του Champions League. Ήταν το δεύτερο σερί ματς που έμεινε αήττητη, μιας και πριν από το παιχνίδι με τους κανονιέρηδες επικράτησε με 3-2 της Φιορεντίνα εντός έδρας. Δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και νιώθει έτοιμη να κυνηγήσει μεγάλους στόχους και αυτήν τη σεζόν.

Η νεοφώτιστη Κόμο την προηγούμενη αγωνιστική έφερε 2-2 με την Μπολόνια και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Πάνω σ' εκείνη την εμφάνιση θέλει να πατήσει προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα και να διεκδικήσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Εξάλλου, η αποστολή της είναι να παραμείνει στην κατηγορία, οπότε κάθε παιχνίδι της έχει μεγάλη σημασία μιας και η προσπάθειά της δεν είναι καθόλου εύκολη.

Στο αγωνιστικό σκέλος του συναρπαστικού ματς Αταλάντα – Κόμο το στοίχημα έχει διαφορετική βάση για τις δύο ομάδες. Η Αταλάντα θα επιδιώξει να επιβάλει τον δικό της νόμο και να κυριαρχήσει στο γήπεδο, ενώ η Κόμο θα αναζητήσει αποτελεσματικότητα και στις δύο περιοχές προκειμένου να πάρει κάτι θετικό.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ BETSSON ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ*

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα παρακολουθήσουμε στο Αταλάντα εναντίον Κόμο, να αναφέρουμε ότι η Αταλάντα δεν έχει στο φουλ τους αμυντικούς Τολόι, Σκαλβίνι, Γκόντφρι και τον στράικερ Σκαμάκα, ενώ η Κόμο δεν έχει στο απόλυτο τους αμυντικούς Ντοσένα, Βαράν, Μπάρμπα και τον μέσο Κονέ.

Στη Serie A υπάρχουν άκρως ελκυστικές αποδόσεις, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Το πρωτάθλημα Ιταλίας είναι συναρπαστικό με πολύ δυνατές αναμετρήσεις, πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις σε κάθε αγωνιστική. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις του Αταλάντα – Κόμο ο συνδυασμός του άσου με το goal/goa φτάνει στο 3,20** (από 3,00) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές