Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το ντέρμπι της αγωνιστικής Άρης – Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις!

Το ντέρμπι της αγωνιστικής Άρης – Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/9/2024 14:10
Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League διεξάγεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό (20:00).

Ο Άρης φιλοξενεί το πρώτο φετινό ντέρμπι στην έδρα του απέναντι στον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να ψάχνει την επιστροφή της στις νίκες.

Σε τέσσερις στροφές στο πρωτάθλημα οι «κίτρινοι» έχουν 5 βαθμούς, χάρη στη νίκη επί του Πανσερραϊκού στις Σέρρες και τις δύο ισοπαλίες με Ατρόμητο και Αστέρα (1-1), πριν την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ (3-2).

Στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του ο Άρης θέλει το «τρίποντο» για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά, αφήνοντας πίσω την κακή εμφάνιση στην Κρήτη.Αρχή ην η αμυντική λειτουργία καθώς οι Θεσσαλονικείς έχουν επικρατήσει μόνο στο παιχνίδι που κράτησαν το μηδέν στα μετόπισθεν, κάτι που δεν έχουν καταφέρει στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια τους, ενώ στις δύο ισοπαλίες τους δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα.

Άρης – Ολυμπιακός 1:5.30 X:3.90 2:1.65


Μια κακή εμφάνιση θέλει να αφήσει πίσω του και ο Ολυμπιακός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών στον «μαραθώνιο» εξαιτίας του 0-0 με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» μένοντας έτσι στους 10 βαθμούς.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συνεχίζει μεν αήττητη, αλλά έχασε δύο βαθμούς… εκτός προγράμματος και θα επιδιώξει να καλύψει το χαμένο έδαφος στη δοκιμασία στη Θεσσαλονίκη, δείχνοντας στην πράξη ότι έχει ανακάμψει μετά τη λευκή ισοπαλία με την ομάδα του Αγρινίου.

Οι Πειραιώτες που έχουν αήττητο τεσσάρων αγώνων απέναντι στον Άρη και πέρυσι είχαν μία νίκη (1-2 στην κανονική περίοδο) και μία ισοπαλία (1-1 στα Playoffs) στις επισκέψεις τους στην έδρα των «κίτρινων» θέλουν το «τρίποντο» για να στραφούν ανεβασμένοι στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League όπου τους περιμένει νέα εκτός έδρας δοκιμασία απέναντι στη Λιόν.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.