Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εφικτή η μεταβίβαση εισιτηρίων διαρκείας στην ΑΕΚ

Εφικτή η μεταβίβαση εισιτηρίων διαρκείας στην ΑΕΚ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/9/2024 16:57
Η ΑΕΚ με ενημέρωση της προς τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας, έκανε γνωστό πως είναι δυνατή πλέον η μεταβίβαση του εισιτηρίου σε άλλο πρόσωπο.

Η Ένωση κάνει πράξη ένα αίτημα των φιλάθλων της καθώς μέχρι σήμερα δεν επιτρεπόταν να δώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους σε δεύτερο πρόσωπο αν οι ίδιοι δεν μπορούν να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο.

«Η ΑΕΚ έστειλε mail προς τους φίλους τους που είναι κάτοχοι διαρκείας και τους ενημέρωσε πως η διαδικασία θα ξεκινήσει άμεσα και τα επόμενα 24ωρα θα ακολουθήσει και επίσημη ανακοίνωση με αναλυτικές οδηγίες.

Αγαπητέ φίλαθλε,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως πολύ σύντομα θα βγει αναλυτική ανακοίνωση για τον τρόπο που θα μπορείτε να μεταβιβάσετε τα εισιτήριά διαρκείας σας.

Για να μπορείτε να μεταβιβάζετε τα εισιτήρια διαρκείας σας θα πρέπει να δημιουργήσετε account web στο σύστημα μας με το EMAIL σας και να συνδεθείτε στο πεδίο εισιτήριο.

Τέλος θα πρέπει να μας απαντήσετε στο παρών ΜΕΙΛ ότι ολοκληρώσατε την διαδικασία για να περάσουμε τα εισιτήρια διαρκείας στο web account σας.

Σας ευχαριστούμε»
, αναφέρει η ΑΕΚ στην ενημέρωση της.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.