Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Μοναδικά έπαθλα* από το Ελληνικό Πρωτάθλημα!

bwin - Μοναδικά έπαθλα* από το Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/9/2024 00:02
Νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός, που παίζει εντός με τον Πανσερραϊκό. Εκτός με την Καλλιθέα αγωνίζεται η ΑΕΚ.

bwin - Βροχή επάθλων* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Ψάχνει μία… πειστική νίκη

Μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές κι αυτή με μεγάλη δυσκολία έφεραν τον Παναθηναϊκό τον προβληματισμό, αναφορικά με την αγωνιστική του κατάσταση στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» απόψε κόντρα στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ καλούνται να επιστρέψουν στα «τρίποντα» και μάλιστα με πειστικό τρόπο! Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει όλα τα… όπλα του διαθέσιμα, ώστε να επιτύχει το αποτέλεσμα που αναζητούν οι «πράσινοι». Η ομάδα από τις Σέρρες είναι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα με τρεις ήττες και μία ισοπαλία στις πρώτες 4 αγωνιστικές. Ο Πανσερραϊκός αποτελεί την δεύτερη ομάδα που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Μιχάλη Γρηγορίου. Ακόμα ένα «τρίποντο» για να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος ψάχνει η ΑΕΚ, που παίζει εκτός έδρας με την Καλλιθέα. Μόλις τρεις βαθμούς έχουν συγκεντρώσει οι γηπεδούχοι, που ωστόσο παρουσιάζουν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Σημαντικές απουσίες για τον Αλμέιδα, που δεν υπολογίζει στους Γκαρσία, Άμραμπατ, Λαμέλα, Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο. bwin - 4x Προσφορά Γνωριμίας με σούπερ έπαθλα*!

Κυριακή των ντέρμπι

Τρία ντέρμπι φιλοξενούνται στο πρόγραμμα εκτός ελληνικών συνόρων. Αρχή με τη «μάχη» κορυφής στην Premier League. Η Μάντσετσερ Σίτι υποδέχεται στις 18:30 την Άρσεναλ. Οι «πολίτες» έχουν κάνει το 4x4, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» είναι στο -2 και την 2η θέση. Στις 21:45 τα φώτα «πέφτουν» σε Γαλλία και Ιταλία. Στη Ligue1 η Λυών φιλοξενεί την Μαρσέιγ. Μόλις μία νίκη στα πρώτα τέσσερα πανηγύρισαν οι γηπεδούχοι. Στο -2 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκονταν στην έναρξη της 5ης αγωνιστικής οι φιλοξενούμενοι, που φέτος θέλουν την κούπα! Τέλος στη Serie A το Μιλάνο «χωρίζεται» στα δύο. Η Ίντερ -ως τυπικά γηπεδούχος- θα κοντραριστεί με τη Μίλαν. Στην 3η θέση οι «νερατζούρι» που έχουν στόχο να παραμείνουν πρωταθλητές Ιταλίας. Στους 5 βαθμούς οι «ροσονέρι» και στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, αναζητούν μία νίκη που θα τους δώσει ώθηση ενόψει της συνέχειας.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ  
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ