Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Σούπερ προσφορά* στο Champions League!

Vistabet - Σούπερ προσφορά* στο Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/9/2024 14:20
Ντέρμπι στο «Έτιχαντ», όπου η Σίτι υποδέχεται την Ίντερ σε… remake του τελικού της διοργάνωσης το 2023!

Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες του Champions League!

Για το ρεκόρ η Σίτι

Εντυπωσιακή η Μάντσεστερ Σίτι στο ξεκίνημα της σεζόν, αφού μετρά μόνο νίκες στην Premier League έπειτα από τέσσερις στροφές. Κόντρα στην Μπρέντφορντ επικράτησε 2-1, χάνοντας όμως πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. «Στα εντός έδρας παιχνίδια μας στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να παίρνουμε βαθμούς, γιατί αλλιώς τα πάντα μπορούν να συμβούν», τόνισε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος... παρακολούθησε ξανά τον τελικό του 2023, όταν η Σίτι πήρε την κούπα του Champions League κόντρα στην Ίντερ. Η Μάντσεστερ είναι αήττητη στα τελευταία 23 παιχνίδια της στη διοργάνωση μετρώντας 16 νίκες. Αν δεν ηττηθεί στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν, θα ισοφαρίσει το μεγαλύτερο αήττητο σερί μιας ομάδας στη διοργάνωση. To βλέμμα στον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έχει πετύχει 41 γκολ σε 39 συμμετοχές στο Champions League. Εκτός πλάνων ο τραυματίας Άκε. Στον αντίποδα, η Ίντερ δεν έχει κάνει το ιδανικότερο ξεκίνημα, αφού οι δυο ισοπαλίες την έχουν φέρει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στο τελευταίο ματς έσωσε στο τέλος τον βαθμό κόντρα στη Μόντσα (1-1). «Ο νέος τρόπος διεξαγωγής δεν επιτρέπει να διαλέγεις ή να ξεχωρίζει ματς» είπε ο Σιμόνε Ιντσάγκι. Εκτός πλάνων οι Αρναούτοβιτς και Ντιμάρκο. Στο 2.00 η απόδοση στη Vistabet να νικήσει η Μάντσεστερ Σίτι από το Ημίχρονο.Vistabet - Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στους αγώνες του Champions League!

Ορεξάτη και χωρίς Μπαπέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνει στο Champions League, με στόχο να αποδείξει πως μπορεί να φτάσει ψηλά και χωρίς τον Μπαπέ. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει μπει ιδανικά στη σεζόν, έχοντας μόνο νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά και 16 γκολ ενεργητικό. Εκτός για την αποψινή αναμέτρηση οι Ντοναρούμα, Κιμπέμπε, Λούκας Ερνάντεζ και Γκονζάλο Ράμος. Γράφει ιστορία η Χιρόνα, αφού κάνει ντεμπούτο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε στο Παρίσι η ομάδα του Αμπέλ Ρουίθ. Στο 2.05 η απόδοση στη Vistabet σε άσο ημίχρονο και τελικό.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ