Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τη Ρόμα ο Ντε Ρόσι!

Τέλος από τη Ρόμα ο Ντε Ρόσι!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
18/9/2024 11:06
Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αποτελεί παρελθόν από τη Ρόμα καθώς σήμερα (18/9) ανακοινώθηκε η απόλυσή του από το ιταλικό κλαμπ.

Ο 41χρονος τεχνικός και πρώην αρχηγός των «τζιαλορόσι», ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της περσινής σεζόν, αντικαθιστώντας τον Ζοσέ Μουρίνιο, eενώ μόλις τον Ιούνιο ανανέωσε έως το 2027, ωστόσο το ξεκίνημα φέτος στη Σέριε Α είναι κάκιστο, αφού η Ρόμα έχει συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές, χωρίς να έχει πανηγυρίσει νίκη.

Η πρόσφατη εκτός έδρας ισοπαλία με τη Τζένοα, όπου δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις χωρίς να έχει ξανά καλή εικόνα αποτέλεσε όπως φάνηκε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ο Ντε Ρόσι απομακρύνθηκε από τη θέση του με τη Ρόμα να αναζητά πλέον τεχνικό.

«Η Ρόμα ανακοινώνει ότι απάλλαξε τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον ρόλο του ως προπονητή της πρώτης ομάδας. Η απόφαση του συλλόγου λαμβάνεται προς το συμφέρον της ομάδας, προκειμένου να μπορέσει να ξαναμπεί άμεσα στον επιθυμητό δρόμο, τη στιγμή, που η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή της. Στον Ντανιέλε, ο οποίος θα είναι πάντα στο σπίτι του στο Giallorossi Club, ένα ευχαριστώ από καρδιάς για τη δουλειά, που έγινε τους τελευταίους μήνες με πάθος και αφοσίωση. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.