Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Όλα τα γκολ και τα highlights της βραδιάς (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Όλα τα γκολ και τα highlights της βραδιάς (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
18/9/2024 00:00
H πρώτη ημέρα της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2024-25, που διεξάγεται από φέτος με τη μορφή League Phase, ολοκληρώθηκε με 28 γκολ να σημειώνονται στις έξι αναμετρήσεις που είχε το σημερινό (17/9) πρόγραμμα.

Ξεχώρισαν η νίκη της Λίβερπουλ επί της Μίλαν στο Σαν Σίρο με 3-1, αυτή της Γιουβέντους επί της Αϊντχόφεν στο Τορίνο με το ίδιο σκορ, αλλά και το εμφατικό 9-2 της Μπάγερν Μονάχου επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με καρέ του Χάρι Κέιν, ενώ ο Ρίντιγκερ έσωσε τη Ρεάλ από εντός έδρας «γκέλα» κόντρα στη Στουργκάρδη χαρίζοντάς της ουσιαστικά τη νίκη που ήρθε τελικά με 3-1.

Από εκεί και πέρα η Άστον Βίλα επανεμφανίστηκε στη διοργάνωση μετά το 1982 κι έκανε πρεμιέρα επικρατώντας της Γιουνγκ Μπόις με 3-0 εκτός έδρας, ενώ τέλος η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επικράτησε 2-0 της Λιλ εντός έδρας και ξεκίνησε επίσης νικηφόρα.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Τετάρτη (18/9) με έξι ακόμα αναμετρήσεις και αυτή της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ίντερ να ξεχωρίζει, σε μία επανάληψη του τελικού της διοργάνωσης το 2023.

Tα γκολ και τα highlights από όλες τις αποψινές αναμετρήσεις:

Γιουβέντους - Αϊντχόφεν 3-1



Γιουνγκ Μπόις - Άστον Βίλα 0-3



Μίλαν - Λίβερπουλ 1-3



Μπάγερν Μονάχου - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 9-2



Ρεάλ Μαδρίτης - Στουτγκάρδη 3-1



Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Λιλ 2-0



Όλα τα γκολ της βραδιάς σε ένα βίντεο



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.