Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Τότεναμ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες η Τότεναμ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2014 17:05
Στοπ στο μικρό νικηφόρο σερί της Φούλαμ έβαλε η Τότεναμ, η οποία επικράτησε με 3-1 των «κότατζερς» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και παρέμεινε σε τροχιά Ευρώπης. Αγωνίστηκε για 35 λεπτά ο Καραγκούνης.

Επέστρεψε στις νίκες η Τότεναμ, η οποία μετά την ισοπαλία (3-3) με τη Γουέστ Μπρομ, κέρδισε με 3-1 την Φούλαν στη λονδρέζικη μονομαχία του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και έφτασε τους 63 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την 5η Έβερτον και τέσσερις από την 4η Άρσεναλ, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.

Οι «πετεινοί» πήραν προβάδισμα στο 35’ με τον Παουλίνιο, ωστόσο η Φούλαμ έχοντας εκτός αποστολής τον Μήτρογλου, και τον Καραγκούνη να μπαίνει ως αλλαγή στο 56’, ισοφάρισε προσωρινά με τον Σίντογουελ στο 37’.

Στην επανάληψη, η Τότεναμ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το γκολ του Κέιν στο 48’, ενώ ο Καμπούλ στο 62’ «έγραψε» το 3-1 για τους γηπεδούχους.

Η Φούλαμ είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στο παιχνίδι στο 77’, ωστόσο ο Σίντγουελ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Γιορίς από την άσπρη βούλα, με αποτέλεσμα η Τότεναμ να πάρει τη νίκη και να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης.

Αντίθετα η Φούλαμ μετά από δύο σερί νίκες, επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.