Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκόμες: «Ήταν ντροπή το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, ήταν καθαρό φάουλ» (video)

Γκόμες: «Ήταν ντροπή το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, ήταν καθαρό φάουλ» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/9/2024 22:25
Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ είχε ο προπονητής του Βόλου, Χοακίν Γκόμες, ο οποίος στο τέλος του αγώνα που έριξε την αυλαία στην 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σημείωσε στις δηλώσεις του ότι το πρώτο γκολ της Ένωσης ήταν «καθαρό φάουλ».

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, υπογραμμίζοντας βέβαια ότι κάποια πράγματα πρέπει να βελτιωθούν στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Νομίζω ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει πολύ διαφορετικά από τις άλλες ομάδες. Μπορούμε να κρατήσουμε πολλά πράγματα από το ματς, τη θετική εικόνα, την ανθεκτικότητα, την πειθαρχία μας και όσα έδειξε η ομάδα. Ήταν λίγο ντροπή το πρώτο γκολ, γιατί θεωρώ ότι ήταν καθαρό φάουλ και αν γινόταν από την άλλη πλευρά θα ήταν πέναλτι. Γενικότερα κρατάμε πολλά θετικά από το ματς. Αν βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, θα είμαστε πολύ καλύτεροι στο τέλος. Πολλοί παίκτες θα μας δώσουν αρκετά πράγματα, για να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε το πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.