Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεντιλίμπαρ: «Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό, κλείστηκαν πολύ καλά πίσω»

Μεντιλίμπαρ: «Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό, κλείστηκαν πολύ καλά πίσω»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/9/2024 21:01
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμαπρ έδωσε συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για το αμυντικό του παιχνίδι, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δε βρήκε τρόπους για να τους απειλήσει και πρέπει να βρει λύσεις μελλοντικά διότι θα συναντήσει αρκετά τέτοια ματς στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του απώλεια φέτος μένοντας στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δήλωσε στην Cosmote TV:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την πολύ καλή του άμυνα. Κλείστηκαν πολύ καλά πίσω, μας δυσκολέψαν πολύ. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να πατήσουμε στην περιοχή από τα άκρα και προσπαθήσαμε με σέντρες να απειλήσουμε. Δεν ήταν καλές, δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε με αυτόν τον τρόπο και τις λίγες φορές που επιχειρήσαμε σουτ εκτός περιοχής, δεν ήταν καλά».

Για το αν το παιχνίδι μπορεί να αποδειχθεί διδακτικό για τη συνέχεια: «Ξέρουμε πως θα έχουμε πολλά τέτοια παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πρέπει να δούμε πως θα τα αντιμετωπίσουμε. Να πούμε και ένα καλό σήμερα ότι όταν μια ομάδα κλείνεται έτσι έχει ευκαιρία να βγει στην αντεπίθεση και να σε βλάψει. Δεν δώσαμε καμία τέτοια ευκαιρία στον αντίπαλο, η άμυνα μας ήταν πολύ καλή και είναι ένα στοιχείο που πρέπει να προσέχουμε σε αυτά τα παιχνίδια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.