Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Χάουαρντ η Έβερτον

«Έδεσε» Χάουαρντ η Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/4/2014 02:39
Την εστία της Έβερτον για άλλα τέσσερα χρόνια θα υπερασπίζεται ο Τιμ Χάουαρντ ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας που τον «δένει» στο «Γκούντισον Παρκ» μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Στην Έβερτον φαίνεται πως θα τελειώσει την καριέρα του ο Τιμ Χάουαρντ, καθώς ο 35χρονος γκολκίπερ επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ για ακόμα τέσσερα χρόνια, κάτι που σημαίνει πως θα φοράει τη φανέλα των «ζαχαρωτών» μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο Αμερικανός γκολκίπερ ο οποίος αγωνίζεται στην Έβερτον από το 2006, έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι της ομάδας την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και αποτελεί έναν από τους παίκτες-κλειδιά του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην εντυπωσιακή πορεία των «ζαχαρωτών» στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Είναι φανταστικά νέα! Με τις εμφανίσεις που κάνει ειδικά την φετινή σεζόν ο Τιμ, δεν μπορώ να δω πως θα επέλεγα κάποιον άλλο για κορυφαίο τερματοφύλακα της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι πολύ σημαντικό για τα αποδυτήρια της ομάδας που θα τον έχουμε μαζί μας για ακόμα τέσσερα χρόνια. Είναι γεννημένος ηγέτης και μας βοηθάει κι εκτός αγωνιστικού χώρου», δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάουαρντ έχει καταφέρει να πετύχει και γκολ στην καριέρα του, ανοίγοντας το σκορ για την Έβερτον σε παιχνίδι με την Μπόλτον τον Ιανουάριο του 2012:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.