Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η μεγάλη μάχη Ντόρτμουντ – Χαϊντενχάιμ με ενισχυμένες αποδόσεις!

Η μεγάλη μάχη Ντόρτμουντ – Χαϊντενχάιμ με ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/9/2024 14:47
Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Χαϊντενχάιμ σηκώνει αυλαία την Παρασκευή (21:30) η 3η αγωνιστική στην Bundesliga. Οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί για το «τρίποντο», όμως οι φιλοξενούμενοι φέτος είναι αλάνθαστοι και δεν θα πέσουν αμαχητί.

Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με μια νίκη και μια ισοπαλία και μέσα στην έδρα της φιλοδοξεί να δείξει σε εχθρούς και φίλους ότι είναι το απόλυτο αφεντικό. Οι Βεστφαλοί στο τελευταίο τους παιχνίδι με την Βέρντερ στη Βρέμη «κόλλησαν» στο 0-0 και μάλιστα έμειναν με παίχτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σλότερμπεκ. Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ θα χάσει το παιχνίδι με την Χαϊντενχάιμ, όμως το μεγάλο πρόβλημα βρίσκεται στην επιθετική γραμμή. Ο Σέρχου Γκιρασί ολοκληρώνει το στάδιο της αποθεραπείας του και δεν είναι σε βαθμό ετοιμότητας για να παίξει βασικός. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαροι» βρίσκονται σ’ ένα μεταβατικό στάδιο, αφού ο προπονητής Νούρι Σαχίν αλλάζει πολλά στην αγωνιστική νοοτροπία που είχε η ομάδα με τον Έντιν Τέρζιτς.

Ντόρτμουντ – Χαϊντενχάιμ 1:1.31 Χ:5.70 2:8.50


Η Χαϊντενχάιμ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική εκκίνηση στη φετινή σεζόν και θα μπει στο τερέν με άγνοια κινδύνου. Η ομάδα του Φρανκ Σμιντ μετράει μόνο νίκες (2/2) στην Bundesliga και μάλιστα στις δύο αναμετρήσεις με Σαν Πάουλι (0-2) και Άουγκσμπουργκ (4-0) κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Επιθετικά έχει δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό μείγμα με πρωταγωνιστές τους Μπεκ, Βάνερ και Σιενσα.

Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι φτωχή με μόλις δύο αναμετρήσεις την περασμένη σεζόν. Τα συγκεκριμένα ματς σταμάτησαν στην ισοπαλία (0-0, 2-2) και βαθμολογικά πληγώθηκε περισσότερο η Ντόρτμουντ.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Bundesliga

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.