Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Μπλεξίματα» για τον Μπεντανκούρ μετά το «όλοι οι Κορεάτες ίδιοι μοιάζουν» που είπε για τον Σον

«Μπλεξίματα» για τον Μπεντανκούρ μετά το «όλοι οι Κορεάτες ίδιοι μοιάζουν» που είπε για τον Σον

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/9/2024 18:51
Κατηγορίες για ρατσιστικά σχόλια σε βάρος... συμπαίκτη του αντιμετωπίζει ο μέσος της Τότεναμ, Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, που έχει προθεσμία να απολογηθεί στην αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ως τις 19 Σεπτεμβρίου.

Η υπόθεση αφορά ένα σχόλιο αναφορικά με τον Σον Χέουνγκ-μιν που έκανε ο 27χρονος Ουρουγουανός σε τηλεοπτική εκπομπή στην πατρίδα του, τον περασμένο Ιούνιο, για το οποίο έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη, την οποία αποδέχθηκε ο διεθνής Νοτιοκορεάτης.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Por La Camiseta», Ράφα Κοτέλο, ζήτησε από τον Μπεντανκούρ τη φανέλα ενός ποδοσφαιριστή της Τότεναμ και συγκεκριμένα του Νοτιοκορεάτη σταρ της ομάδας Σον.

«Του Σόνι; Θα μπορούσε να είναι και του ξαδέλφου του Σόνι, όλοι το ίδιο μοιάζουν» απάντησε ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής αστειευόμενος, αλλά το σχόλιό του άναψε... φωτιές.

«Ο "Λόλο" (σ.σ. το παρατσούκλι του Μπεντανκούρ) δεν θα έλεγε ποτέ από πρόθεση κάτι προσβλητικό. Είμαστε αδέλφια και τίποτα απολύτως δεν έχει αλλάξει» δήλωσε τότε ο Σον, αποδεχόμενος τη συγγνώμη του συμπαίκτη του, που τώρα πάντως θα πρέπει να απολογηθεί στα αρμόδια όργανα και απειλείται ακόμα και με αποκλεισμό για 12 αγωνιστικές!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.