Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Ανανέωσε με Άρσεναλ έως το 2027 ο Αρτέτα

Επίσημο: Ανανέωσε με Άρσεναλ έως το 2027 ο Αρτέτα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2024 14:57
Προπονητής της Άρσεναλ ως το καλοκαίρι του 2027 θα είναι ο Μικέλ Αρτέτα ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες».

Άρσεναλ και Μικέλ Αρτέτα συνεχίζουν μαζί για άλλα τρία χρόνια. Λίγο πριν το ντέρμπι με την Τότεναμ οι «κανονιέρηδες» πρόσφεραν νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Ισπανό τεχνικός με ισχύ ως το καλοκαίρι του 2027 και το μεσημέρι της Πέμπτης (12/9) έπεσαν οι υπογραφές.

Ο Αρτέτα ανέλαβε τους «κανονιέρηδες» τον Δεκέμβριο του 2019 και κατάφερε να κάνει και πάλι την ομάδα διεκδικήτρια του τίτλου. Τη φετινή σεζόν μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ο λονδρέζικος σύλλογος του πρόσφερε επέκταση του με αυξημένες αποδοχές.

Στο διάστημα της θητείας του, οι Λονδρέζοι έχουν κατακτήσει ένα Κύπελλο Αγγλίας και δύο Κομιούνιτι Σιλντ.

Ο Αρτέτα έχει κερδίσει τα 139 από τα 235 παιχνίδια του ως προπονητής της Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις (59%), το υψηλότερο ποσοστό νικών από οποιονδήποτε προπονητή στην ιστορία του συλλόγου με 50+ παιχνίδια. Βρίσκεται μπροστά και από τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος είναι στη δεύτερη θέση με 57% αλλά με 1000 περισσότερα παιχνίδια (1235).

Μετά τις υπογραφές ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε:

«Είμαι πολύ περήφανος, πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για αυτό που θα ακολουθήσει. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ που είμαι και έχω τις σχέσεις που έχω με όλους στο σύλλογο.

Αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερός που δουλεύω κάθε μέρα με καλούς ανθρώπους και τη φιλοδοξία που έχουμε εδώ. Αισθάνομαι μεγάλη έμπνευση, αισθάνομαι πρόκληση, νιώθω υποστήριξη και θέλω να κάνω πολλά περισσότερα από αυτά που έχουμε ήδη κάνει μαζί.

Μαζί με τους παίκτες και όλους στο σύλλογο, ανυπομονούμε για τα επόμενα χρόνια, με τους υποστηρικτές μας, που έχουν μεταμορφώσει συναισθηματικά τον σύλλογο και την ομάδα.

Οι υποστηρικτές μας έχουν μεταμορφώσει άτομα και είμαστε διαφορετικοί τώρα. Μπορείτε να πείτε ότι είμαστε διαφορετικοί και για μένα, αυτό εξαρτάται από αυτούς. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μαζί
».

Photo Credit: arsenal.com

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.