Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Στον τελικό με πεντάρα η Μπάγερν (video)

Κύπελλο Γερμανίας: Στον τελικό με πεντάρα η Μπάγερν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2014 01:56
Και τώρα οι δυο τους! Η Μπάγερν έκανε το… καθήκον της διαλύοντας με 5-1 την Καϊζερσλάουτερν στο Μόναχο και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, εκεί όπου θα διεκδικήσει κόντρα στην Ντόρτμουντ το 17ο τρόπαιό της ιστορίας της.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν η Μπάγερν, καθώς οι Βαυαροί πήραν εμφατική νίκη με 5-1 και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, εκεί όπου τους περιμένει από την Τρίτη η Ντόρτμουντ!

Σβαϊνστάιγκερ (23’) και Κροός (32’) μετά από ισάριθμες ασίστ του Ρόμπεν έδωσαν νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ στο 50΄ο Μίλερ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι «έγραψε» το 3-0.

Ο Τσόλερ μείωσε σε 3-1 στο 60’ για την Καϊζερσλάουτερν, όμως οι Μάντζουκιτς (78’) και Γκέτσε (90’) διαμόρφωσαν το τελικό 5-1 για τη Μπάγερν, η οποία μετά το πρωτάθλημα, είναι ένα βήμα μακριά και από το Κύπελλο, ενώ παράλληλα βρίσκεται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες συναντιούνται σε τελικό Κυπέλλου Γερμανίας για πρώτη φορά μετά το 2012, όταν η Ντόρτμουντ είχε διαλύσει τη Μπάγερν με 5-2 χάρη σε χατ-τρικ του Λεβαντόφσκι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.