Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Master με τεράστιο έπαθλο, εντελώς δωρεάν* στα προκριματικά του Nations League από τη Stoiximan!

Master με τεράστιο έπαθλο, εντελώς δωρεάν* στα προκριματικά του Nations League από τη Stoiximan!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/9/2024 15:40
Μετά την εντυπωσιακή της πρεμιέρα και το γεμάτο ελπίδες 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια επί της Φινλανδίας, η Ελλάδα πέταξε για το Δουβλίνο όπου και θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία. Η δεύτερη αγωνιστική του UEFA Nations League έρχεται στη Stoiximan με Master που μοιράζει 10.000€ σε μετρητά!

Αφού το κοινό απέκτησε την πρώτη εικόνα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, το παιχνίδι των προβλέψεων γίνεται και πιο ενδιαφέρον και πιο ευρηματικό. Στο Master της Stoiximan, παίζεις εντελώς δωρεάν*, απαντώντας σε δύο ερωτήματα, για να διεκδικήσεις μερίδιο από ποσό των 10.000€ σε μετρητά που μοιράζονται. Αν είσαι ο μοναδικός νικητής/νικήτρια, το ποσό γίνεται εξ’ ολοκλήρου δικό σου. Τα ερωτήματα, σε κάθε Master είναι: “Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ του αγώνα στην κανονική διάρκεια” και “Ποιος παίκτης θα σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα” (τα ερωτήματα τίθενται έτσι ακριβώς, στην ενότητα Master, στη σελίδα της Stoiximan).

Ανάλογα με την ακρίβεια των απαντήσεων σου στα δύο ερωτήματα, θα πάρεις και την αντίστοιχη θέση στην κατάταξη μεταξύ των συμμετοχών σε κάθε Master.Στο τέλος της εβδομάδας, τα Master συνεχίζονται στη Stoiximan, πάντοτε με ενδιαφέροντες αγώνες, πολύ μεγάλα έπαθλα σε μετρητά και κυρίως, με συμμετοχή εντελώς δωρεάν*.

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις