Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Nations League Challenges με σούπερ δώρα*!   

bwin - Nations League Challenges με σούπερ δώρα*!  

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/9/2024 12:17
Εκτός έδρας αποστολή για την Εθνική Ελλάδας. Στις 21:45 αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο Δουβλίνο, με στόχο το 2x2 στο Nations League.
     
bwin - Nations League Challenges: Νέα σούπερ προσφορά*!

Για το 2x2

Με στόχο να κάνει δύο τις νίκες της στον όμιλο του Nations League έχει απόψε η Εθνική Ελλάδας. Η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ιρλανδία, λίγες μέρες μετά την πολύ εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στην Φινλανδία. Άνετη επικράτηση με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο φορ του Παναθηναϊκού είχε δύο γκολ, ενώ συμμετείχε και στο άλλο τέρμα που σημείωσε η γαλανόλευκη. Η Ιρλανδία θα δώσει δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι. Στην δική της πρεμιέρα ηττήθηκε με 2-0 αντιμετωπίζοντας το μεγαλύτερο «όνομα» του ομίλου, την Αγγλία. Τα «τρία λιοντάρια» με τα γκολ των Ράις και Γκρίλις… καθάρισαν από το 26ο λεπτό το ματς. Στο 3.50 στην bwin η απόδοση να σκοράρει οποτεδήποτε στον αγώνα ο Φώτης Ιωαννίδης.
    
bwin - Build A Bet* στους αγώνες του Nations League! Πριν τη σέντρα

Πέντε φορές αναμετρήθηκαν στο παρελθόν Ιρλανδία και Ελλάδα. Τέσσερις νίκες για την γαλανόλευκη και μία ισοπαλία ο απολογισμός. Στο ματς που δεν υπήρχε νικητής καμία από τις δύο ομάδες δεν σκόραρε. Με δύο γκολ ο Γιώργος Μασούρας βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ στους αγώνες με την Ιρλανδία. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με την Ελλάδα να πανηγυρίζει ισάριθμες φορές. Βρίσκουμε στην bwin σε απόδοση 2.70 τη νίκη της Ελλάδας.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ