Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Mε Stoiximan Master και ενθουσιασμό κόντρα στη Φινλανδία η Εθνική!

Nations League: Mε Stoiximan Master και ενθουσιασμό κόντρα στη Φινλανδία η Εθνική!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/9/2024 00:55
Με ψυχολογία, ενθουσιασμό και πολύ κόσμο στο πλευρό της, η Ελλάδα είναι έτοιμη για νικηφόρο ξεκίνημα κόντρα στη Φινλανδία. Ανάλυση και προγνωστικά.

Στη μάχη του Nations League ρίχνεται η Ελλάδα, που φιλοξενεί τη Φινλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 1η αγωνιστική του Group 2 στην 2η κατηγορία της διοργάνωσης. Τον όμιλο συμπληρώνουν οι Αγγλία και Ιρλανδία.

Η εθνική Ελλάδας βρίσκεται σε φάση αναδόμησης, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, σε μια προσπάθεια να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού. Η παρουσία σε μια μεγάλη διοργάνωση έχει λείψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο υπάρχει δίψα για διάκριση. Η ανασταλτική λειτουργία παραμένει ένα στοιχείο του παιχνιδιού που θα επιχειρήσει να επενδύσει ο Γιοβάνοβιτς, που είναι γνωστός για την επιμονή του στην πειθαρχία και τους ξεκάθαρους ρόλους στο χορτάρι. Η συνέπεια της δημιουργίας μεσοεπιθετικά και της εκτελέσης στη γραμμής κρούσης, έχει κοστίσει σε κρίσιμα ματς και είναι ένα σοβαρό ζητούμενο κόντρα στους Φινλανδούς.

Η Φινλανδία είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία. Με αρχηγό τον Τέεμου Πούκι, έναν από τους πιο έμπειρους επιθετικούς της Σκανδιναβίας, η ομάδα του Κάρνεβα δείχνει ανταγωνιστική και σίγουρα δυσκολοκατάβλητη.

Στο 12.00 να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της η Εθνική Ελλάδος

Η τακτική των Φινλανδών βασίζεται στην καλή αμυντική οργάνωση και την αποτελεσματική εκμετάλλευση των αντεπιθέσεων, ενώ το physical game και η προσήλωση στο πλάνο είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό τους.

Η Ελλάδα με πολύ κόσμο στο πλευρό της, ενθουσιασμό και την ηρεμία που δίνει στον πάγκο ο Γιοβάνοβιτς, θα προσπαθήσει να επιβάλλει τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά. Η Φινλανδία, θα παίξει πίσω από τη μπάλα ψάχνοντας την κόντρα, δύσκολα όμως θα βρει ανοργάνωτη την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Under 4,5 γκολ & Να σκοράρει ο Παυλίδης σε απόδοση 4.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις