Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Nations League Challenges: Νέα σούπερ προσφορά*!  

bwin - Nations League Challenges: Νέα σούπερ προσφορά*!  

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/9/2024 00:02
Απόψε ξεκινά η προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Nations League. Στις 21:45 η σέντρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στη Φινλανδία.
    
bwin- Nations League Challenges με σούπερ δώρα*!

«Ποδαρικό» με το… δεξί

Η Εθνική ομάδα στις 21:45 ξεκινά την προσπάθεια της για πρόκριση στη League A του Nations League. Η «γαλανόλευκη» παίζει εντός έδρας κόντρα στη Φινλανδία. Κι επίσημα πλέον εκκινεί η εποχή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Σέρβος «άνοιξε» εκ νέου την πόρτα της Εθνικής στον Κώστα Φορτούνη, για μελλοντική επιστροφή του, ενώ κάλεσε τον 21χρονο μέσο της Σλάβια Πράγας, Χρήστο Ζαφείρη. Παυλίδης, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος και Βλαχοδήμος, αναμένεται ν’ αποτελέσουν τους βασικούς πυλώνες της προσπάθειας της Εθνικής στο Nations League, αλλά και στην προσπάθεια για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2026.
   
bwin- Build A Bet* στους αγώνες του Nations League!Η παράδοση

Αυτή θα είναι η 19η φορά που Ελλάδα και Φινλανδία θ’ αναμετρηθούν, με την γαλανόλευκη να μετρά 9 νίκες έναντι 6 των "Suomi‎‎". Τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες. Και τα τρία ματς έληξαν με σκορ 1-1. Πρώτη φορά Ελλάδα και Φινλανδία αναμετρήθηκαν τον Οκτώβριο του 1966, με την Εθνική να νικά με 2-1. Πιο πρόσφατο παιχνίδι ήταν τον Νοέμβριο του 2019 με τα γκολ του Μάνταλου και Γαλανόπουλου ν’ ανατρέπουν το τέρμα του Πούκι. Σε κανένα από τους 18 αγώνες που προηγήθηκαν δεν υπήρξε «διπλό», με τους γηπεδούχους να είναι εκείνοι που πανηγύρισαν στο τέλος.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ