Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόντρα Μπέου με Κοσμά για τον ορισμό του ΑΕΚ - Βόλος τη Δευτέρα (16/9)

Κόντρα Μπέου με Κοσμά για τον ορισμό του ΑΕΚ - Βόλος τη Δευτέρα (16/9)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/9/2024 18:04
Άναψαν τα... αίματα στο Δ.Σ. της Stoiximan Super League, όταν ο Αχιλλέας Μπέος έκανε αίτημα αλλαγής ημερομηνίας του εκτός έδρας αγώνα του Βόλου με την ΑΕΚ (16/9) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η διοργανώτρια Αρχή όρισε την αναμέτρηση για τη Δευτέρα (16/9), γεγονός που δημιούργησε αναστάτωση, από τη στιγμή που δεν υπάρχει λόγος η Ένωση να αγωνιστεί μετά το Σαββατοκύριακο.

Παρ' όλα αυτά αποφασίστηκε να παραμείνει το ματς όπως αρχικά είχε οριστεί, με τον CEO των «κιτρινόμαυρων» Γιώργο Κοσμά να έχει έντονο διάλογο με τον ιδιοκτήτη του Βόλου.

Αρχικά ο Αχιλλές Μπέος τόνισε:

«Ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να εξυπηρετήσουμε ορισμούς. Λέμε ‘ναι’ στις ομάδες που παίζουν Ευρώπη. Δε θα διευκολύνω όμως την ΑΕΚ να παίξει Δευτέρα. Το ματς θα γίνει ή Σάββατο ή Κυριακή! Δεν δεχόμαστε να ξεκουραστούν οι διεθνείς της. Εκανε αίτημα στην Cosmote να παίξει Δευτέρα για αυτό το λόγο».

Ο Γιώργος Κοσμάς αντέδρασε κι απάντησε:

«Η ΑΕΚ δεν έκανε ποτέ κανένα αίτημα στην Cosmote! Η ΑΕΚ δε φοβάται κανένα αντίπαλο και θα φοβηθεί το Βόλο; Πάγια αρχή τόσο δική μας όσο και της Λίγκας είναι η εξυπηρέτηση του παρόχου. Ικανοποιήσαμε έξι αιτήματά του! Είναι η κοινή λογική! Αυτή την αγωνιστική όλες οι εμπορικές ομάδες πέφτουν μαζί. Πρέπει να προστατέψουμε το προϊόν».

Τότε τοποθετήθηκε και ο Κώστας Καραπαπάς υποστηρίζοντας:

«Αφού η ΑΕΚ δεν έχει πρόβλημα γιατί δεν παίζει Σάββατο;».

Για να απαντήσει ο Κοσμάς:

«Και γιατί δεν παίζετε εσείς; Να παίξει ο Ολυμπιακός το Σάββατο! Ετσι θέλετε να το πάμε τώρα;».

Η αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου ήταν η εξής σ' εκείνο το χρονικό σημείο:

«Ξύπνησα δηλαδή και είδα στον ύπνο μου ότι κάνατε αίτημα» και ο Κοσμάς συνέχισε να απαντά τεκμηριωμένα και ξεκάθαρα. «Δε θα παίξουμε το Σάββατο επειδή το θέλεις εσύ! Δεν πρόκειται να συναινέσει η ΑΕΚ! Εξυπηρετούμε τον τηλεοπτικό πάροχο! Υπάρχουν αγωνιστικές που γίνονται Δευτέρες! Δε θα το συζητήσουμε».

Τελικά η Κάτια Κοξένογλου παρενέβη κι έδωσε τη λύση επικοινωνώντας με τον τηλεοπτικό πάροχο που από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι:

«Το ματς θα γίνει τη Δευτέρα στις 20:00!».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.