Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σιμεόνε: «Φυσιολογικό το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Κόστα»

Σιμεόνε: «Φυσιολογικό το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Κόστα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2014 14:34
Ως φυσιολογικό χαρακτήρισε το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Ντιέγκο Κόστα ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος παράλληλα δεν έκλεισε την «πόρτα» σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο.

Τις τελευταίες ημέρες αρκετά ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Τσέλσι έχει έρθει σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα έναντι του ποσού των 60 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί από τους δύο συλλόγους.

Σε συνέντευξη του στη «Onda Cero» ο Ντιέγκο Σιμεόνε κλήθηκε να σχολιάσει την φημολογία που επικρατεί, αναφέροντας πως είναι φυσιολογικό η Τσέλσι να ενδιαφέρεται για τον Ισπανό επιθετικό:

«Είναι φυσιολογικό η Τσέλσι να ενδιαφέρεται για εκείνον. Έχει την οικονομική δυνατότητα. Ο Ετό μεγαλώνει και ο Κόστα μπορεί να κάνει την δουλειά του, αλλά προς το παρών είναι δικός μας. Θα υποστηρίξω κάθε απόφαση» δήλωσε ο Σιμεόνε.

Μάλιστα ο Αργεντινός τεχνικός αποκάλυψε πως είναι σε επικοινωνία με τον Φερνάντο Τόρες, βάζοντας φωτιά στις φήμες που θέλουν τις δύο ομάδες να συμφωνούν για ανταλλαγή των δύο επιθετικών:

«Ο Τόρες είναι πάντα σε επαφή με την ομάδα. Τους εύχεται καλή τύχη και μου στέλνει μηνύματα. Είναι χαρούμενος για ότι γίνεται στην Ατλέτικο. Πώς να μην θέλει να επιστρέψει στον σύλλογο που γεννήθηκε;»,

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.