Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

O ΠΑΟΚ «τρέχει» για στόπερ και έχει ξεχωρίσει τον Βιετέσκα

O ΠΑΟΚ «τρέχει» για στόπερ και έχει ξεχωρίσει τον Βιετέσκα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/9/2024 16:12
Στην αναζήτηση στόπερ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τις ώρες για τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας που είναι τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/9, 01:00) να λιγοστεύουν.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» που πούλησε ήδη Νάσμπεργκ, Τροστ-Εκόνγκ και Κουλιεράκη ψάχνει για ένα στόπερ με τον Ματέους Βιετέσκα της Κάλιαρι να φαίνεται πως έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του.

Ο 27χρονος Πολωνός αποκτήθηκε από την Κάλιαρι το καλοκαίρι του 2023, έναντι 5 εκατ. ευρώ από την Κλερμόν και πραγματοποίησε 23 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας και δύο ασίστ πέρυσι στη Σέριε Α.

Έχει πάντως συμβόλαιο μέχρι το 2027 και η Κάλιαρι δείχνει να τον υπολογίζει καθώς έχει αγωνιστεί ως βασικός σε δύο από τα τέσσερα φετινά ματς της ομάδας της Σαρδηνίας φέτος, με τον ΠΑΟΚ να έχει κάνει κρούση για δανεισμό του, ωστόσο η ιταλική ομάδα θέλει να υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς σε αυτήν.

Σε κάθε περίπτωση οι Θεσσαλονικείς χρειάζονται στόπερ για να πλαισιώσει την αμυντική τους γραμμή και ο χρόνος τους πιέζει, οπότε αναμένονται εξελίξεις εντός της ημέρας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.