Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ουναχί: «Ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα με εμπιστεύεται»

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ουναχί: «Ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα με εμπιστεύεται»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/9/2024 00:32
Στη Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης (4/9) ο Αζεντίν Ουναχί προκειμένου να υπογράψει στους «πράσινους».

Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Αζεντίν Ουναχί να ντυθεί στα πράσινα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Μαρσέιγ για το δανεισμό του Μαροκινού χαφ ως το φινάλε της σεζόν και ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Τετάρτης (4/9).

Στις πρώτες του δηλώσεις από το αεροδρόμιο ο διεθνής άσος τόνισε πως θυμάται τον Παναθηναϊκό από τις περσινές μονομαχίες με την Μαρσέιγ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε λόγο για μια πολύ δύσκολη απόφαση και όπως υπογράμμισε ήθελε να συμμετάσχει στο πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε και να πάει σε μία ομάδα που θα του έδειχνε εμπιστοσύνη και πίστη.

Όπως αναφέρει η «L' Equipe» ο Παναθηναϊκός θα δώσει στη Μαρσέιγ 500.000 ευρώ για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή και στη συμφωνία υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 11.5 εκατ. ευρώ.

Ο διεθνής Μαροκινός μέσος πήρε μεταγραφή στη Μαρσέιγ τον Ιανουάριο του 2023 έναντι 8 εκατ. ευρώ και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας δύο γκολ και μία ασίστ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.