Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αιχμές Ερασιτέχνη, κάλεσμα για ενότητα από την ΠΑΕ ΠΑΟ

Αιχμές Ερασιτέχνη, κάλεσμα για ενότητα από την ΠΑΕ ΠΑΟ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/4/2013 22:47
Την παραίτηση του από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό υπέβαλε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, καθώς είδε την ΠΑΕ να μην ανταποκρίνεται στα συμφωνηθέντα, με τον ίδιο ωστόσο να ανακαλεί την απόφαση του, ύστερα από έντονη πίεση των άλλων μελών. Απάντηση της ΠΑΕ: «Έχουμε δώσει σημαντικό ποσό στον Ερασιτέχνη».

Μέσω ανακοίνωσης, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποκάλυψε ότι ο Αχιλλλέας Μακρόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του στο σημερινό έκτακτο ΔΣ, αποκαλώντας την «πράσινη» ΠΑΕ «ανακόλουθη» ως προς την καταβολή των οφειλών της προς τη «μάνα του λόγου». Ωστόσο ο ίδιος ανακάλεσε την απόφαση τουύστερα από παράκληση από όλα τα μέλη του ΔΣ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ:

«Σήμερα, 1/4/2013, συγκλήθηκε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου με μοναδικό θέμα την απόλυτη αδυναμία του Συλλόγου να ανταποκριθεί στις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις, δεδομένου ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρά τα υποσχεθέντα για άμεση καταβολή των οφειλών της προς τη «μάνα του λόχου» αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ανακόλουθη.

Για το λόγο αυτό, ο Πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία όμως ανακλήθηκε λόγω επίμονων παρακλήσεων από όλα τα παριστάμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ως Πρόεδρος για τα τεκταινόμενα ενώπιον της προγραμματισμένης Γενικής Συνέλευσης στις 8/4/2013».

«Με βασικό συστατικό την ενότητα...θα σηκώσουμε και πάλι κεφάλι»


Αιχμές Ερασιτέχνη, κάλεσμα για ενότητα από την ΠΑΕ ΠΑΟ
Από την άλλη, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κράτησε χαμηλούς τόνους, υποστηρίζοντας πως έχει δώσει σημαντικό ποσό στον Ερασιτέχνη, ενώ παράλληλα τόνισε πως εάν υπάρξει ενότητα θα σηκώσουμε κεφάλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναικού:

«Παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη δώσει ένα σημαντικό ποσό στον Ερασιτέχνη.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να τον διευκολύνουμε να ξεφύγει από τη δύσκολη αυτή θέση, παράλληλα με τις προσπάθειες που γίνονται για την οικονομική εξυγίανσή μας.
Με βασικό συστατικό την ενότητα και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίσαμε από την πρώτη μέρα θα σηκώσουμε και πάλι κεφάλι…».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.