Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Πωλήθηκε στη Βίμποργκ ο Νάσμπεργκ, δανεικός στη Ναϊμέγκεν ο Λύρατζης

ΠΑΟΚ: Πωλήθηκε στη Βίμποργκ ο Νάσμπεργκ, δανεικός στη Ναϊμέγκεν ο Λύρατζης

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/9/2024 21:49
Οι Ιβάν Νάσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης δεν θα αγωνίζονται πλέον στον ΠΑΟΚ.

Ο Νορβηγός στόπερ πωλήθηκε στη Βίμποργκ και μετά τους Κουλιεράκη και Τροστ-Εκόνγκ έγινε ο τρίτος κεντρικός αμυντικός που πουλούν οι «ασπρόμαυροι» αυτό το καλοκαίρι, με τη λιτή ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Ιβάν Νάσμπεργκ στη Βίμποργκ. Ο Νάσμπεργκ ήρθε στον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2022, αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια, σκόραρε δύο γκολ και έγινε ένας από τους Incredibles, κατακτώντας το πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24.Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

O ΠΑΟΚ πλέον περιμένει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παντελή Χατζηδιάκου, ενώ ταυτόχρονα ήρθε σε συμφωνία με τη Ναϊμέγκεν -ύστερα από το «ναυάγιο» με τη Μποαβίστα- ώστε να παραχωρήσει δανεικό τον μπακ Λευτέρη Λύρατζη.

«Η Ναϊμέγκεν βρήκε τον διάδοχο του Βαν Ρουάζ, ο οποίος αποχώρησε για την Τβέντε. Ο Λευτέρης Λύρατζης, 24 ετών, έρχεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ολλανδική ιστοσελίδα vi.nl.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.