Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Μπάγερν ο Ρόντε

Στην Μπάγερν ο Ρόντε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2014 16:01
Την απόκτηση του Σεμπάστιαν Ρόντε ανακοίνωσε η Μπάγερν, με τον αμυντικό χαφ της Άιντραχτ να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βαυαρούς και αναμένεται να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας το καλοκαίρι.

Μετά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν προχώρησε σε δεύτερη προσθήκη ενόψει της επόμενης σεζόν, καθώς η ομάδα του Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Ρόντε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια
Ο 23χρονος Γερμανός αμυντικός χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της Μπάγερν μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Ο Ρόντε έχει περάσει από όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γερμανίας, ενώ τη φετινή σεζόν έχει 28 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο ένα πρόβλημα τραυματισμού τον έχει αφήσει εκτός δράσης από τον Φεβρουάριο.

Συνολικά μετρά 108 εμφανίσεις και 5 γκολ με την Άιντραχτ, ενώ ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας:

«Είμαι πολύ χαρούμενους για αυτή τη μεταγραφή. Είναι μία νέα πρόκληση για μένα και θέλω με αυτή την ομάδα να εξελιχθώ και να κατακτήσω τίτλους», δήλωσε ο Ρόντε.

«Ο Ρόντε είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, που συνδυάζει ταλέντο, επαγγελματισμό και δυναμική. Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει πολύ την Μπάγερν», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Ματίας Ζάμερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.