Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Πάει για Γουίλιαν και στοχεύει σε άλλες 2 προσθήκες

Ολυμπιακός: Πάει για Γουίλιαν και στοχεύει σε άλλες 2 προσθήκες

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
1/9/2024 11:43
Λίγες ημέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, ο Ολυμπιακός κινείται για την περαιτέρω ενίσχυση του έχοντας πλέον στο κάδρο του τον Γουίλιαν.

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που πλέον είναι πιθανό να τον βρει στον Πειραιά. Εδώ και καιρό υπάρχει στη λίστα του Ολυμπιακού το όνομα του ποδοσφαιριστή που έχει πίσω του μία σπουδαία καριέρα και από τη στιγμή που δεν αποκτήθηκε ο Ποντένσε ο δρόμος για την απόκτηση του άνοιξε.

Πέρα από αυτό βέβαια ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να αποκτήσει τουλάχιστον άλλους δύο ποδοσφαιριστές μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου όταν και πρέπει να παραδώσει την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην Τουρκία ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια φέρνοντας στο προσκήνιο τον μέσο Ολιβέιρα και τον εξτρέμ Ζίγιες που αγωνίζονται στη Γαλατασαράι αλλά και τον Γιαζίτσι που έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ.

Άλλωστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος της κλήρωσης για τη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ είχε τονίσει πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε προσθήκες μόνο αν βρεθεί κάποια πολύ καλή περίπτωση, όπως έχει κάνει άλλωστε και στο φινάλε άλλων μεταγραφικών περιόδων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.