Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στην Premier League!

Vistabet - Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στην Premier League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/8/2024 00:02
Σε εφτά γήπεδα απλώνεται η δράση της 3ης αγωνιστικής της Premier League. Ξεχωρίζουν τα ματς της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι.
   
Vistabet- Live στοίχημα με σούπερ αποδόσεις στην Premier League!

Αναμετρήσεις με «παγίδες» για Άρσεναλ και Σίτι

Δύσκολες αναμετρήσεις έχουν μπροστά τους Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, που θέλουν το 3x3 πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Στις 14:30 οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται την Μπράιτον, η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με δύο νίκες. Όσες έχει και η ομάδα του Αρτέτα που έχει ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Στις 19:30 η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει στο Λονδίνο την Γουέστ Χαμ. Μία νίκη και μία ήττα για τα «σφυριά». Με άνετες νίκες ξεκίνησε τη σεζόν Σίτι, νικώντας 2-0 εκτός έδρας την Τσέλσι και συντρίβοντας 4-1 εντός της Ίπσουιτς. Vistabet- Build A Bet* στην Premier League!

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Στα παιχνίδια των 17:00 η Σαουθάμπτον αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπρέντφορντ και θέλει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στην φετινή Premier League. «Στοπ» στο απογοητευτικό ξεκίνημα θέλει να βάλει η Έβερτον, που φιλοξενεί στο Λίβερπουλ την Μπόρνμουθ. Δύο ήττες με συνολικό σκορ 0-7 για τα «ζαχαρωτά». Τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία της έχει στόχο να πανηγυρίσει η Φούλαμ, στην έδρα της Ίπσουιτς. Χωρίς βαθμούς παραμένουν οι γηπεδούχοι. Το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν ψάχνει η Λέστερ στην επιστροφή της στην Premier League. Αντίπαλος της η Άστον Βίλα, που έχει στόχο να επανέλθει στις επιτυχίες, μετά την ήττα από την Άρσεναλ. Συνέχεια στο θετικό ξεκίνημα θέλει να δώσει η Φόρεστ, που παίζει στο Νότιγχαμ κόντρα στη Γουλβς. Από δύο στη σειρά ήττες προέρχονται οι «λύκοι».

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ