Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παίρνει Ουγκάρτε από Παρί και δίνει ΜακΤόμινεϊ στην Νάπολι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παίρνει Ουγκάρτε από Παρί και δίνει ΜακΤόμινεϊ στην Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2024 20:50
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Μανουέλ Ουγκάρτε αντί 50+10 εκατ. ευρώ ενώ παράλληλα τα βρήκε με την Νάπολι για την παραχώρηση του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ στα 30 εκατ. ευρώ.

Βαλίτσες για Μάντσεστερ ετοιμάζει ο Μανουέλ Ουγκάρτε καθώς η Γιουνάιτεντ έδωσε τα χέρια με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Ουρουγουανού αμυντικού μέσου.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η συμφωνία έκλεισε στα 50+10 εκατ. ευρώ, με τους Παριζιάνους να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης ενώ ο 23χρονος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης για άλλον ένα χρόνο.

Το μόνο που εκκρεμούσε για να ανάψει πράσινο φως ήταν η περίπτωση του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ. Ο Σκωτσέζος μέσος δεν υπολογίζονταν από τον Έρικ Τεν Χαγκ στους «κόκκινους διαβόλους» και όπως αποκάλυψε ο Ρομάνο, επήλθε οριστική συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Νάπολι.

Πρόκειται για κανονική μεταγραφή που αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ ενώ η αγγλική ομάδα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Ο 27χρονος διεθνής Σκωτσέζος μέσος θα περάσει από ιατρικά στην Νάπολη μαζί με τον Ρομέλου Λουκάκου που αποκτήθηκε από την Τσέλσι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.