Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

US Open: Εγκατέλειψε στον 1ο γύρο η Σάκκαρη μετά από πρόβλημα στον ώμο

US Open: Εγκατέλειψε στον 1ο γύρο η Σάκκαρη μετά από πρόβλημα στον ώμο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2024 19:03
Η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε με άδοξο τρόπο την παρουσία της στο US Open καθώς ένα πρόβλημα στον δεξιό της ώμο την υποχρέωσε σε αποχώρηση μετά το τέλος του 1ου σετ στο παιχνίδι της με την Κινέζα, Γιαφάν Γουάνγκ για τον 1ο γύρο του Grand Slam.

Ολοκληρώθηκε πρόωρα και άδοξα η πορεία της Μαρίας Σάκακρη στο US Open. Η Ελληνίδα τενίστρα εγκατέλειψε τον αγώνα με την Γιαφάν Γουάνγκ μετά το φινάλε του πρώτου σετ στο οποίο η Κινέζα επιβλήθηκε με 6-2.

Ο λόγος αφορά έναν τραυματισμό στο δεξιό της ώμο που την είχε οδηγήσει να αποσύρει τη συμμετοχή της από το τουρνουά του Σινσινάτι.

Η Σάκκαρη φάνηκε από την αρχή επηρεασμένη δεχόμενη μπρέικ στο πρώτο και στο πέμπτο game με αποτέλεσμα η Γουάνγκ, Νο. 80 στην παγκόσμια κατάταξη, να ξεφύγει με 4-1. Ένα love game της Κινέζας έφερε το σκορ στο 5-1, η Ελληνίδα απάντησε με το ίδιο νόμισμα για το 5-2 και εν συνεχεία είχε τρία χαμένα μπρέικ πόιντ για να μειώσει σε 5-3. Ωστόσο η Γουάνγκ με πέντε συνεχόμενους πόντους «έκλεισε» το σετ με 6-2.

Η 29χρονη μετά από το ιατρικό time out αποφάσισε πως δεν ήταν εφικτό να συνεχίσει τον αγώνα νιώθοντας έντονες ενοχλήσεις και εν τέλει εγκατέλειψε τον αγώνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.