Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Καθάρισε» στο τέλος η Μπάγερν (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Καθάρισε» στο τέλος η Μπάγερν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2014 23:47
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να προηγηθεί στην έδρα της Μπάγερν με γκολάρα του Εβρά (57’), ωστόσο πριν καν… προλάβει να πιστέψει στην πρόκριση, οι Βαυαροί ισοφάρισαν αρχικά με τον Μάντζουκιτς (59’), ενώ οι Μίλερ (68’) και Ρόμπεν (76’) διαμόρφωσαν το τελικό 3-1, σκορ που χάρισε το εισιτήριο για τους «4» στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Για περίπου μία ώρα αγώνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειχνε πως μπορούσε να «χτυπήσει» στα ίσα την πρόκριση κόντρα στην Μπάγερν, ωστόσο το γκολ του Εβρά στο 57’αφύπνισε τους Βαυαρούς οι οποίοι στη συνέχεια πάτησαν… γκάζι, πέτυχαν τρία γκολ και προκρίθηκαν για 4η φορά στις τελευταίες πέντε σεζόν στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τσάμπιονς Λιγκ: «Καθάρισε» στο τέλος η Μπάγερν (video)
Το αμυντικό πλάνο του Ντέιβιντ Μόγιες απέδιδε καρπούς για την Γιουνάιτεντ η οποία είχε μπλοκάρει την αντίπαλο της καθώς δεν της επέτρεψε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και στο 57’ ο Πατρίς Εβρά «πάγωσε» την «Άλιανς Αρίνα», καθώς με φοβερό σουτ «εκτέλεσε» τον Νόϊερ, δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στην αγγλική ομάδα.

Ωστόσο το γκολ του Γάλλου αμυντικού… ξύπνησε τους πρωταθλητές Ευρώπης οι οποίοι απάντησαν μόλις δύο λεπτά μετά με τρομερή κεφαλιά του Μάντζουκιτς, ενώ στο 68’ ο Μίλερ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και ο Ρόμπεν με τρομερή ατομική ενέργεια και σουτ στο 76', «κλείδωσε» την πρόκριση για τους Βαυαρούς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1!

Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Ντάντε, Αλάμπα, Μπόατενγκ, Κροος, Μίλερ (84’ Πιζάρο), Ριμπερί, Γκέτσε (65’ Ραφίνια), Ρόμπεν, Μάντζουκιτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Φλέτσερ (75’ Ερνάντεζ), Βαλέντσια, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (80’ Γιανουζάι), Καγκάβα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.