Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Build A Bet* στην Premier League!

Sportingbet - Build A Bet* στην Premier League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/8/2024 00:02
Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την Τσέλσι σήμερα, που παίζει στην έδρα της Γουλβς. Την Μπρέντφορντ υποδέχεται η Λίβερπουλ.

Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* στην Premier League!

Να… δαμάσει τους λύκους

Δύσκολη έξοδος για την Τσέλσι, που παίζει εκτός έδρας με την Γουλβς. Οι «μπλε» ψάχνουν νίκες για να τονώσουν την ψυχολογία μετά την καταστροφική περσινή πορεία. Μπορεί την 1η αγωνιστική να εμφάνισαν καλύτερο πρόσωπο, όμως και πάλι ηττήθηκαν από τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-0 στο “Stamford Bridge”. Τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνουν και οι «λύκοι», που έχασαν σχετικά εύκολα με 2-0 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Σε σύνολο 20 αναμετρήσεων η Γουλβς επικράτησε έξι φορές της Τσέλσι, με τις πέντε να είναι εντός έδρας. Δέκα νίκες για τους «μπλε» με τις τέσσερις να είναι στο γήπεδο της Γουλβς! Τρία σερί «τρίποντα» μετρούν οι γηπεδούχοι σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τους Λονδρέζους. Sportingbet- Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στην Premier League!

Να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί

Η Λίβερπουλ στις 18:30 θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα στο “Anfield” στην μετά-Κλοπ εποχή και κόντρα στην Μπρέντφορντ ψάχνει τη νίκη. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν στην πρεμιέρα της Ίπσουιτς, εκτός έδρας. Στα πρώτα 45 λεπτά μπορεί να δυσκολεύτηκαν, ωστόσο στη συνέχεια ο Άρνε Σλοτ είδε τους παίκτες να κάνουν αυτά που θέλει στο χορτάρι, τον Σαλάχ να καταγράφει νέο ρεκόρ, αφού σκόραρε για το 9ο του γκολ σε πρεμιέρα πρωταθλήματος μένοντας πρώτος στην σχετική λίστα. Σπουδαία εντός έδρας νίκη πανηγύρισε η Μπρέντφορντ την 1η αγωνιστική νικώντας 1-0 την Κρίσταλ Πάλας. Μικρή η «παράδοση» των δύο ομάδων έχοντας αναμετρηθεί μόλις έξι φορές. Τέσσερις νίκες για τη Λίβερπουλ, εντός οι τρεις, μία για την Μπρέντφορντ, ενώ ένα ματς ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ