Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στην Premier League!

Sportingbet - Χιλιάδες ειδικά στοιχήματα στην Premier League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/8/2024 00:02
Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, έχει το αποψινό πρόγραμμα της Premier League.

- Πρώιμη Πληρωμή* στην Premier League!

«Γλάροι» έτοιμοι για όλα!

Αγριεμένη εμφανίστηκε την 1η αγωνιστική της Premier League η Μπράιτον, που στις 14:30 υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «γλάροι» συνέτριψαν με 3-0 την Έβερτον στο Λίβερπουλ, «απατώντας» σε όσους είχαν ερωτηματικά για την μετά-Ντε Τσέρμπι εποχή στην ομάδα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αν και ζορίστηκαν εν τέλει επικράτησαν 1-0 της Φούλαμ στο “Old Trafford” κι ελπίζουν να είναι ανταγωνιστικοί τη φετινή σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν στα περσινά παιχνίδια των δύο ομάδων. Με 7 γκολ ο Πασκάλ Γκρος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Με 4 ακολουθούν οι Μπρούνο Φερνάντες και Μάρκους Ράσφορντ. - Build A Bet* στην Premier League!

Δοκιμασία στο Μπέρμιγχαμ

Στην έδρα της Άστον Βίλα δοκιμάζεται στις 19:30 η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» που ονειρεύονται την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά από το 2004, έχουν στόχο να κάνουν το 2x2 στην έναρξη της Premier League. Επικράτησαν άνετα 2-0 της Γουλβς στην πρεμιέρα. Με νίκη ξεκίνησε και η Άστον Βίλα, που πέρασε με 2-1 από το γήπεδο της Γουέστ Χαμ. Δύο νίκες πέρσι για τους «χωριάτες», διατηρώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία τους. Σε σύνολο 56 αναμετρήσεων 14 ολοκληρώθηκαν ισόπαλα, με την Άρσεναλ να πανηγύρισε 31 φορές και την Βίλα τις 13, από τις οποίες οι 6 ήταν εντός έδρας.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ