Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Γκολ κι έπαθλα* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

bwin - Γκολ κι έπαθλα* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/8/2024 00:02
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό πέρα από τη νίκη απόψε επί του Λεβαδειακού. Με το Αστέρας - Βόλος εκκινεί το πρόγραμμα της ημέρας στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Στις 20:30 το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός.

bwin- Live στοίχημα με σούπερ αποδόσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Νίκη… ανάσα

Την τέταρτη στη σειρά ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης από τη Λανς κι απόψε κόντρα στον Λεβαδειακό θέλει μόνο τη νίκη για πολλούς λόγους. Το «τριφύλλι» σ’ έναν ακόμα αγώνα βρέθηκα να «κυνηγά» το σκορ, δείχνοντας εκ νέου κενά στην άμυνα, στο πρώτο ματς κόντρα στη γαλλική ομάδα για τα play-offs του Conference League. Μίας σπάνιας ομορφιάς γκολ από τον Φώτη Ιωαννίδη εν τέλει διατηρεί για τα καλά την ομάδα του Αλόνσο στην υπόθεση πρόκριση. Κόντρα στον Λεβαδειακό ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη, αρχικά για να «σπάσει» το ρόδι στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Άλλωστε στην πρεμιέρα ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Αστέρα. Επίσης και για ψυχολογικούς λόγους, ενόψει και της ευρωπαϊκής αναμέτρησης που έρχεται την Πέμπτη. Για την 1η αγωνιστική οι φιλοξενούμενοι ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στο γήπεδο τους με την Καλλιθέα. Οι «πράσινοι» μετρούν 17 εντός έδρας νίκες κόντρα στον Λεβαδειακό, για το Πρωτάθλημα με του Βοιωτούς να έχουν μοναδικό «διπλό» εκείνο του 2013. Μόνο δύο ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς γκολ με γηπεδούχου τον Παναθηναϊκό, αμφότερα με χωρίς σκορ.bwinbwin - Πρώιμη Πληρωμή* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Για το 2x2

Αστέρας και ΠΑΟΚ ξεκίνησαν νικηφόρα την πορεία τους στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και αμφότεροι θέλουν να… ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους. Οι Αρκάδες παίζουν εντός έδρας κόντρα στον Βόλο, μετά το μεγάλο «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού. Την εντός έδρας ήττα με 2-0 γνώρισαν οι Βολιώτες από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το «τρίποντο» της πρεμιέρας επί του Πανσερραϊκού, αλλά και επί της ευρείας επικράτησης με 4-0 κόντρα στη Σάμροκ για τα play-offs του Europa League. Τώρα θέλει το δεύτερο στη σειρά «τρίποντο» στο Πρωτάθλημα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ