Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Γκολ κι έπαθλα* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

bwin - Γκολ κι έπαθλα* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/8/2024 00:02
Η ΑΕΚ έχοντας στόχο να κάνει το 2x2 στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, υποδέχεται στις 21:30 την Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στις 19:30 το Άστον Βίλα - Άρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Premier League.

bwin- Live στοίχημα με σούπερ αποδόσεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Για το 2x2

Η ΑΕΚ μετά τον σοκαριστικό ευρωπαϊκό αποκλεισμό που υπέστη από τη Νόα, «απάντησε» με το εμφατικό 3-0 επί του ΟΦΗ στην πρεμιέρα του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Η Ένωση ήταν απολαυστική στο πρώτο ημίχρονο, κυριάρχησε πλήρως του αντιπάλου της και μόλις από το 14ο λεπτό έφτασε στο 2-0. Απόψε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια την Λαμία και θέλει να κάνει το 2x2 στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Τον ίδιο στόχο έχουν και οι φιλοξενούμενοι. Η Λαμία στη δική της πρεμιέρα έφυγε με το «διπλό» (1-0) επί του Παναιτωλικού, χάρη στο γκολ του Βλαχομήτρου στο 65’. Μόνο νίκες για την ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης σε σύνολο 21 αναμετρήσεων. Πρώτος σκόρερ σε αυτά τα ματς ο Λιβάι Γκαρσία των έξι γκολ. bwin - Πρώιμη Πληρωμή* στην Premier League!

Επικίνδυνη έξοδος

Στον πιο σημαντικό αγώνα της ημέρας στην Premier League, βάσει δυναμικής των δύο ομάδων, η Άστον Βίλα φιλοξενεί στο “Villa Park” την Άρσεναλ. Την 1η αγωνιστική οι «χωριάτες» πέρασαν με 2-1 από το Λονδίνο και το γήπεδο της Γουέστ Χαμ, με το γκολ του Ντουράν στο 79’ να διαμορφώνει και το τελικό σκορ. Με νίκη ξεκίνησε η Άρσεναλ τις υποχρεώσεις στην Premier League, σε μία σεζόν που πρώτος στόχος αποτελεί η κατάκτηση του τίτλου! Άνετο 2-0 επί της Γουλβς στο “Emirates”, με τους Χάβερτς και Σάκα να βρίσκουν δίχτυα. Δύο φορές επικράτησε πέρσι των «κανονιέρηδων» η ομάδα του Έμερι. Με 1-0 εντός έδρας και με 2-0 στο Λονδίνο!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ