Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίντερ-Λέτσε με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Ίντερ-Λέτσε με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/8/2024 00:02
Στο «Giuseppe Meazza» η Ίντερ φιλοξενεί την Λέτσε στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Serie A. Η Ίντερ αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Ιταλίας και βασίζεται στην έδρα της για να το καταφέρει, τη στιγμή που η Λέτσε ξέρει πως είναι το αουτσάιντερ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε ασύγκριτες αποδόσεις στο κουπόνι του ποδοσφαίρου και εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε τεράστια γκάμα αγορών.

Ο άσος της Ίντερ εμφανίζεται στο 1,19** με το διπλό της Λέτσε να εκτοξεύεται στο 14,56** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.SUMMER MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στο Ίντερ – Λέτσε, όπως έδειξε και η πρώτη αγωνιστική, παρά τα καλά στατιστικά και την παράδοση, υπάρχει πάντοτε περιθώριο για έκπληξη στο πρωτάθλημα της Ιταλίας κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που πρόκειται για μια από τις κορυφαίες λίγκες του κόσμου. Σε 36 παιχνίδια με τη Λέτσε η Ίντερ έχει 28 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες (85-19 γκολ).

H Ίντερ στην πρώτη αγωνιστική έμεινε στο 2-2 με την Τζένοα εκτός έδρας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20', αλλά αντέδρασε και γύρισε το ματς με γκολ στο 30' και το 82'. Δεν κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη και λίγο πριν από το τέλος δέχθηκε το τέρμα της ισοφάρισης. Έτσι, είχε την πρώτη της απώλεια στην αγωνιστική περίοδο και τώρα θέλει να βγάλει αντίδραση και να πάρει την πρώτη της νίκη. Εξάλλου, η κούρσα για τον τίτλο αναμένεται άκρως ανταγωνιστική αυτή τη σεζόν και ξέρει πως δεν έχει πολλά περιθώρια για στραβοπατήματα, ιδίως εντός έδρας.

Η Λέτσε έχει αποστολή να παραμείνει στην κατηγορία. Γι' αυτό κι έμεινε στον πάγκο της ο προπονητής Λούκα Γκότι που ξέρει να διαχειρίζεται ομάδες σε αυτές τις θέσεις. Βέβαια, το ρόστερ της αποδυναμώθηκε αφού αποχώρησαν ποιοτικοί παίκτες, αλλά επένδυσε κοντά στα 8 εκατ. ευρώ από τα χρήματα που πήρε και πρόσθεσε παίκτες που μπορούν να της δώσουν περισσότερες λύσεις. Φυσικά, θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει ως ομάδα. Κι αυτό φάνηκε στην πρεμιέρα όπου έχασε εύκολα με 4-0 από την Αταλάντα εντός έδρας.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ

Στο αγωνιστικό κομμάτι της δυνατής αναμέτρησης Ίντερ – Λέτσε το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την άμεση βελτίωση σε σύγκριση με την προηγούμενη αγωνιστική. Η Ίντερ αναμένεται να μπει δυνατά στο γήπεδο προκειμένου να μη δώσει δικαιώματα στην αντίπαλό της, η οποία θα ψάξει να παίξει καλύτερα στην άμυνα. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Ίντερ δεν έχει τον χαφ Μπιουκάναν και δεν είναι στο μάξιμουμ ο αμυντικός ντε Φράι κι ο χαφ Ζιελίνσκι, ενώ η Λέτσε δεν έχει στο απόλυτο τους χαφ Καμπά και Γκονθάλεθ.

Στο Ίντερ – Λέτσε υπάρχουν και συγκλονιστικές Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Ο συνδυασμός άσος και goal/goal δίνεται στο 3,40** (από 3,10), ενώ ο άσος με Over 3,5 γκολ φτάνει στο 2,95** (από 2,70). Στις Σούπερ Ενισχυμένες Aποδόσεις ο τριπλός συνδυασμός νίκη Ίντερ, γκολ/γκολ, Lautaro Martinez να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή προσφέρεται στο 6,75** (από 5,00) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ