Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Σούπερ προσφορά* στα προκριματικά του Europa League!

bwin - Σούπερ προσφορά* στα προκριματικά του Europa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/8/2024 12:08
ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αντιμετωπίζουν τη Σάμροκ Ρόβερς και τη Λανς, για τα play-offs του Europa και του Conference League, αντίστοιχα.

bwin- Πρώιμη Πληρωμή* στο Europa League!

Ψάχνει νίκη… πρόκριση

Δύο είναι τα ζητούμενα για τον ΠΑΟΚ απόψε. Η νίκη και μάλιστα με σκορ που θα του δώσει καθαρό προβάδισμα πρόκρισης! Αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας στα play-offs του Europa League, είναι η Σάμροκ Ρόβερς. Οι Ιρλανδοί είναι σύνολο που δεν… φοβίζει, αλλά σε καμία περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να εμφανιστεί χαλαρός. Άλλωστε ήδη η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει γνωρίσει έναν αποκλεισμό. Αυτόν από τη Μάλμε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από τη νίκη με 3-2 κόντρα στον Πανσερραϊκό. Τελευταίος αγώνας για τους Ιρλανδούς αποτέλεσε η επικράτηση με 3-1 επί της Τσέλιε, που εν τέλει της έδωσε και την πρόκριση. Στα ειδικά των παικτών στην bwin ξεχωρίζει το 2.30 του Άντρια Ζίβκοβιτς, να σκοράρει οποτεδήποτε στον αγώνα.bwin- Μοναδικά έπαθλα* από τα προκριματικά του Conference League!

Η Ευρώπη «περνά» από τη Λανς

Στον γαλλικό βορρά συνεχίζεται η περιπέτεια του Παναθηναϊκού με στόχο τη league phase του Conference League. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Λανς στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα play-offs της διοργάνωσης. Τρεις στη σειρά ήττες συμπλήρωσε η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο. Δύο από τον Άγιαξ, η μία στο ΟΑΚΑ και η δεύτερη στη δραματική διαδικασία των πέναλτι στο Άμστερνταμ. Η τρίτη ήρθε στην πρεμιέρα του Ελληνικού Πρωταθλήματος από τον Αστέρα, αποτέλεσμα που σόκαρε το «τριφύλλι». Πλέον ο Παναθηναϊκός αναζητά το αποτέλεσμα που θα τον φέρει σε ρόλο φαβορί ή στο να μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση για τη league phase στο ΟΑΚΑ και μπροστά στον κόσμο του. Στο 4.70 στην bwin η νίκη του Παναθηναϊκού.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ