Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλήγμα με Αζάρ στην Τσέλσι

Πλήγμα με Αζάρ στην Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2014 01:50
Πλήγμα με Αζάρ στην Τσέλσι, καθώς ο Βέλγος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στην νίκη-πρόκριση των «μπλε» επί της Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Η Τσέλσι πήρε μια επική πρόκριση εις βάρος της Παρί Σεν Ζερμέν (2-0) και επέστρεψε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Ωστόσο, πέρα από τους πανηγυρισμούς, υπήρξε και ένα άσχημο νέο για τους «μπλε» καθώς ο Εντίν Αζάρ αποκόμισε πρόβλημα στη γάμπα (αποχώρησε στο 18’) και όπως ενημέρωσε η ομάδα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, αυτού του είδος ο τραυματισμός είναι ικανός να τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Σουόνσι (εκτός) και Σάντερλαντ (εντός) για το πρωτάθλημα, ενώ είναι ιδιαιτέρα αμφίβολο εάν θα προλάβει το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» αλλά και τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στις 22 ή 23 Απριλίου.

Πιο σοβαρά συμπεράσματα θα βγουν τις επόμενες ημέρες όταν ο Βέλγος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.