Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού-Πελίστρι, έρχεται στην Ελλάδα ο παίκτης!»

«Οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού-Πελίστρι, έρχεται στην Ελλάδα ο παίκτης!»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/8/2024 23:55
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Φακούντο Πελίστρι ο οποίος αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Άγγλοι.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ σελίδας που ασχολείται με τα θέματα της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, οι «πράσινοι» δίνουν στους «Κόκκινους Διάβολους» το ποσό των 10 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Ουρουγουανό εξτρέμ ενώ στη συμφωνία συμπεριλαμβάνονται άλλα 1,6 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους. Μάλιστα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διατηρήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης 40%.

Αν επαληθευτεί το εν λόγω σενάριο θα μιλάμε για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Παναθηναϊκού μετά από αυτή του Τζιμπρίλ Σισέ για τον οποίον είχαν δαπανηθεί 8 εκατ. ευρώ.

Οι Άγγλοι πάντως δείχνουν σίγουροι για το deal και μάλιστα τονίζουν πως ο Πελίστρι θα αποχαιρετήσει την Τρίτη (20/8) τους συμπαίκτες του και θα πάρει αμέσως το αεροπλάνο προκειμένου να φτάσει στην Ελλάδα, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.