Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Τα βρήκε με Ατλέτικο για Ζοάο Φέλιξ, ολοκληρώνεται του Γκάλαχερ στους «ροχιμπλάνκος»

Τσέλσι: Τα βρήκε με Ατλέτικο για Ζοάο Φέλιξ, ολοκληρώνεται του Γκάλαχερ στους «ροχιμπλάνκος»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2024 19:39
Τσέλσι και Ατλέτικο ήρθαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ στους «μπλε» κι έτσι αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μετακίνηση του Κόνορ Γκάλαγχερ στους «ροχιμπλάνκος».

Έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της Τσέλσι είναι ο Ζοάο Φέλιξ. Όπως αποκαλύπτει το «The Athletic» αλλά και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «μπλε» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού χαφ ο οποίος τα έχει ήδη βρει με τον αγγλικό σύλλογο για συμβόλαιο 6+1 ετών.

Ο 24χρονος αγωνίστηκε με τα χρώματα της Τσέλσι στο δεύτερο μισό της σεζόν 2022-23 με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο, σημειώνοντας 4 γκολ σε 20 συμμετοχές. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Μπαρτσελόνα έχοντας 10 γκολ και 6 ασίστ σε 44 παιχνίδια.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη «ξεκλειδώνει» η μετακίνηση του Κόνορ Γκάλαγχερ στην Ατλέτικο. Υπενθυμίζεται ότι ο Άγγλος μέσος είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις για τους «ροχιμπλάνκος» αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε διότι «ναυάγησε» η περίπτωση του Σάμου Ομοροντιόν στην Τσέλσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.