Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Δύσκολη νίκη για ΑΕΚ

Γ’ Εθνική: Δύσκολη νίκη για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/4/2014 19:00
Με γκολ των Τσεβά (74’) και Πλατέλλα (82’) η ΑΕΚ κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον ΠΑΟ Κρουσώνα στην Κρήτη και επέστρεψε στα νικηφόρα μετά την λευκή ισοπαλία με τον Ηλυσιακό. Προηγήθηκαν στο 33’ με τον Σκουτέλη οι γηπεδούχοι ωστόσο έπαιζαν με αριθμητικο μειονέκτημα από το 55’. Νέο χαμένο πέναλτι για την «Ένωση», το 8ο τη φετινή σεζόν!

Για ακόμα ένα παιχνίδι, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει, καθώς κέρδισε δύσκολα με 2-1 τον ΠΑΟ Κρουσώνα στην Κρήτη, φανερώνοντας ξανά μεγάλα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Σε ένα από αυτά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, καθώς η ασυνεννοησία των Τσιρίλο και Σταθάκη επέτρεψε στον Σκουτέλη να πετύχει ένα εύκολο γκολ, ανοίγοντας το σκορ στο 33’ για τον ΠΑΟ Κρουσώνα, ο οποίος μέχρι εκείνο το διάστημα έπαιζε με διπλή ζώνη άμυνας για να κρατήσει μακριά από την περιοχή του τους παίκτες της ΑΕΚ.

Η «Ένωση» προσπάθησε να απαντήσει, πίεσε αρκετά στην επανάληψη και στο 55’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο Χαλκιαδάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μάλιστα, δύο λεπτά μετά η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι με τον Γροντή, ωστόσο ο Τσιρίλο έστειλε τη μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Πόποβιτς στο 70’, με τον επιθετικό της ΑΕΚ να αστοχεί σε κενή εστία!

Ωστόσο, τέσσερα λεπτά μετά ο Τσεβάς κατάφερε να δώσει τη λύση για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με δυνατό σουτ, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 82’ όταν μετά από σουτ του Τσιρίλο, ο Πλατέλλας πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την ΑΕΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.